Manifest of Brutality: Do B. Bystrice prídu Rakúšania DARKFALL, ABSTRACT budú krstiť

Môžeme sa tešiť na ďalšie pokračovanie legendárnej akcie Manifest of Brutality, opäť v banskobystrickom klube Tartaros a opäť so skvelými menami undergroundovej scény.

MANIFEST OF BRUTALITY 6

DARKFALL (Aut) – thrash/death metal
ABSTRACT (Sk) – instrumental metal
PERVERSITY (Sk) – death metal
RIVER OF TIME (Pol) – progressive melodic metal
PATRIARCHA (Sk) – melodic death metal

Sobota 16.9.2017, Banská Bystrica – RC Tartaros
Štart: 19:00, vstupné: 6 eur

Headlinerom tohtoročného Manifest of Brutality budú rakúski harcovníci DARKFALL z mesta Graz. Kapela pôsobí na scéne už viac ako 20 rokov. Odohratých majú nespočet koncertov a do Banskej Bystrice prídu odprezentovať svoj nový album „At the End of Times“, ktorý im vychádza 8. septembra. Samozrejme nebudú chýbať ani skladby z predchádzajúceho albumu „Road to Redemption“, ako aj minialbumov „Phoenix Rising“ alebo „Firebreed“. Tešte sa na thrash/deathové peklo.

Ako ďalší sa predstavia domáci inštrumentalisti ABSTRACT, ktorí na tomto koncerte pokrstia svoje najnovšie cd „Remembrance“, ktoré obsahuje ich prvé dva demáče „Instrumental Emotions“ (1996) a „Aestuum II (MCMXCVIII)“ (1998) plus boduny z minialbumu „Symmetry“. Kapela má na svojom konte tri štúdiové albumy („Fragmenthea“ , „The Pantomime in Neosolium“ a „Lightheory“) z čoho posledný album zaznamenal veľký úspech nielen doma, ale aj v zahraničí. No a kde lepšie pokrstiť novinku „Remembrance“? Predsa na domácej pôde! Takže, je sa načo tešiť .

Z východu Slovenska dorazí na Manifest ďalšia legenda . Tentoraz death metalovej scény a nebude to nikto iný ako PERVESITY z Prešova. Ich posledný album „Idolatry“ je naozaj skvelý a taká istá bude aj ich šou v Tartarose..

Z Poľska sa predstavia nováčikovia scény RIVER OF TIME. apela je vedená bývalým spevákom už známych RADOGOST MARCINOM VELESAROM a do B. Bystrice prídu predstaviť svoj prvý album „Revival“, ktorý sa nesie v prog melodic metalovom štýle. Skúsenosti jednotlivých členov z predošlých rokov pôsobenia na poľskej scéne však potvrdzujú ich zohranosť a profesionalitu.

Celý koncert otvorí mladá krv zo Žiaru nad Hronom PATRIARCHA hrajúca melodic death metal/metalcore. Dravosť a sila chlapcom určite nechýba a na Manifeste to bude to pravé sústo na otvorenie tohto metalového maratónu.

SUPPORT UNDERGROUND OR DIE!

FB Event

Plagát ku Manifest of Brutality 6

Tlačová správa