Pestrá zmes tvrdších žánrov, Nóri KEEP OF KALESSIN sa v júni predstavia v Banskej Bystrici

V júni poctia svojou návštevou banskobystrický klub Tartaros Nóri KEEP OF KALESSIN. Po ich boku sa predstavia Fíni, Američania a jeden domáci support.

KEEP OF KALESSIN (Nor) – melodic black/death metal
SHADE EMPIRE (Fin) – melodic industrial death/black
SKINNED (Usa) – brutal death metal

Piatok 21.6.2019, Banská Bystrica – RC Tartaros
Štart: 18:00, vstupné: 15 € (v sieti Ticketlive.sk) / 18 € na mieste

Drak Kalessin sa zobúdza z príbehov Ursuli K. Le Guinovej a mieri na turné po Európe. Nórska kapela KEEP OF KALESSIN, ktorá funguje s prestávkami viac než 20 rokov, navštívi aj Slovensko a jedinou zastávkou bude banskobystrický klub Tartaros. Gitarista a skladateľ KEEP OF KALESSIN – Obsidian Claw, predvedie svoje jedinečné gitarové umenie na Slovensku po dlhých rokoch.

Spolu s Nórmi sa na tomto turné predstavia aj ďalší Severania. Fíni SHADE EMPIRE vydali svoj posledný album „Poetry of the Ill-Minded“ pod osvedčenou značkou Candlelight Records a na ich melodický industrial black/death sa môžete tešiť práve počas tohto turné.

Žánrovo pestrú trojicu doplní veľmi dobre známa americká death metalová kapela SKINNED. Minulý rok im vyšiel vysoko hodnotený album „Shadow Syndicate“. Partia okolo Travisa Weickuma, lídra kapely už od roku 1996 príde nadeliť to pravé „death metalové“.

Čoskoro taktiež predstaví slovenský support pre tento koncert. Kapely, ktoré majú záujem si zahrať, nech píšu na email: booking.tartaros@gmail.com.

FB Event

Plagát ku koncertu

Tlačová správa