LACUNA COIL S NOVÝM KLIPOM, BIOHAZARD S POHĽADOM DO ŠTÚDIA

LACUNA COIL zverejnili nový videoklip. BIOHAZARD zas prvé video z nahrávania nového albumu. MACHINE HEAD dostali vo Veľkej Británii striebornú platňu za album Through the Ashes of Empires. ENTHRONED sa upísali vydavateľstvu Agonia Records. GRONIBARD znovu vydajú album z roku 2003.
LACUNA COIL zverejnili zbrusu nový videoklip na skladbu Trip the Darkness z očakávanej novinky Dark Adrenaline, ktorá sa dostane na pulty obchodov 24. januára prostredníctvom Century Media Records. Táto skladba je zároveň prvým singlom kapely. Videoklip nájdete pod dnešnými novinkami.

BIOHAZARD zverejnili prvé video z nahrávania comebackového albumu Reborn In Defiance, ktorý vyjde 20. januára prostredníctvom Nuclear Blastu. Video z nahrávania nájdete pod dnešnými novinkami.

MACHINE HEAD dostali za album z roku 2003 Through the Ashes of Empires striebornú platňu vo Veľkej Británii za predaných viac ako 60 000 kópií.

Belgickí blackáči ENTHRONED sa upísali vydavateľstvu Agonia Records, ktoré im vydá aj pripravovanú novinku Obsidium začiatkom budúceho roka. ENTHRONED podpísali zmluvu s vydavateľstvom na dva štúdiové albumy.

Francúzi GRONIBARD vydajú 30. januára album Satanic Tuning Club Turbo! Pôjde však o znovu vydanie albumu Satanic Tuning Club z roku 2003, avšak okrem pôvodného materiálu kapela pridá na túto reedíciu 15 bonusov vrátane nikdy nevydaných (live a akustické materiály) a prerobených nahrávok.