BOHATÉ NOVINKY OD MACHINE HEAD, MASTODON, VADER A ĎALŠÍCH

Dnes máme naozaj poriadnu nádielku nových správ z táborov množstva kapiel! MACHINE HEAD, MASTODON a VADER zverejnili nové skladby. IN FLAMES zverejnili artwork nového albumu. NAPALM DEATH nahrávajú nový štúdiový materiál. OBITUARY dokončili nahrávanie nového albumu.  PRIMORDIAL vydajú nový album v novembri. Slováci ABORTION dokončili nahrávanie novinky. Poliaci PARRICIDE majú nový klip.
MACHINE HEAD vydali na 10 palcovom vinyle singel „Killers & Kings“, ktorý obsahuje demo verziu rovnomennej novej skladby, ktorú nájdete pod dnešnými novinkami. B strana vinylu obsahuje cover verziu skladby „Our Darkest Days“ od ich obľúbenej kapely IGNITE.

Aj kapela MASTODON vypustila do sveta novú skladbu. Tú pomenovali „High Road“ a táto pieseň sa bude nachádzať na ich novom albume „Once More Round The Sun“, ktorý vyjde v júni. Novú pieseň si môžete vypočuť na tomto odkaze.

Do tretice vám dnes ponúkneme novú skladbu. Tentokrát ju ponúkajú Poliaci VADER a pieseň sa volá „Where Angels Weep“. Túto skladbu nájdete na ich novom albume „Tibi Et Igni“, ktorý vyjde 30. mája prostredníctvom labelu Nuclear Blast Records. Novú pieseň nájdete pod dnešnými novinkami.

Nedávno sme vás na našich stránkach informovali aj o novom albume „Siren Charms“ od IN FLAMES, ktorý vydajú v septembri. Tento krát si môžete pozrieť ako bude vyzerať artwork spomínaného albumu, ten nájdete pod novinkami.

Legendárni NAPALM DEATH vstúpili nedávno do štúdia, kde nahrávajú nový, zatiaľ nepomenovaný nový album, ktorý by mal vyjsť koncom tohto roka.

Death metaloví veteráni OBITUARY dokončili nahrávanie nového, zatiaľ nepomenovaného albumu, ktorý vydajú v polovici júla. Tí, ktorí podporili nahrávanie prostredníctvom Kickstarteru, dostanú nový album ešte pred oficiálnym vydaním. Podľa slov kapely sa z nového albumu doslova „poserieme“, tak dúfajme, že to nebudú len prázdne slová.

Írska pagan metalová kapela PRIMORDIAL vydá v novembri prostredníctvom vydavateľstva Metal Blade Records nový štúdiový album „Where Greater Men Have Fallen“.

Slovenská kapela ABORTION dokončila nahrávanie nového, v poradí už šiesteho štúdiového albumu, ktorý nazvali „Konvert“. V týchto dňoch sa novinka mixuje v štúdiu Vomitor Sound, ktoré vlastní gitarista Libor.

Poľskí grinderi PARRICIDE sa prezentujú novým klipom ku skladbe „About Nothing“ z ich spoločného splitka so SQUASH BOWELS „Old Grindfathers And Their Grind“. Videoklip nájdete nižšie.