ELUVEITIE ZVEREJNILI VIDEO TRAILER K NOVÉMU ALBUMU

ELUVEITIE zverejnili prvý video trailer k Helvetios. BRUTAL TRUTH natočia dva nové klipy. MASSACRE chystajú európske turné, ktoré žiaľ ku nám nezavíta. TERRORIZER zverejnili artwork nového albumu.
ELUVEITIE zverejnili prvý video trailer k nadchádzajúcemu albumu Helvetios, ktorý sa dostane na pulty obchodov 10. februára prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast. Na Helvetios nájdu fanúšikovia kapely 17 nových skladieb. Video trailer nájdete pod dnešnými novinkami.

Legendárna kapela BRUTAL TRUTH natočí počas tohto víkendu až dva nové videoklipy ku skladbám Fuck Cancer a Malice. Oba klipy bude režírovať Tyson Montrucchio, ktorý s kapelou spolupracoval už aj na predošlých videoklipoch. Obe skladby sa nachádzajú na aktuálnom albume End Time.

Ďalšia legendárna kapela MASSACRE oslávi 20. výročie na turné nazvanom Army of Darkness. Terry Butler a spol. oznámili ďalšie dátumy ich európskeho turné s kapelami MACABRE a MASTER, no žiaľ v Čechách a ani na Slovensku sa nepredstavia. MASSACRE budú hrať na tomto turné klasické skladby z albumu From Beyond. Toto turné žiaľ nezavíta ani do našich susedných krajín.

Grindcorové legendy TERRORIZER prezradili, že na novom albume Hordes of Zombies bude 14 nových skladieb a vyjde koncom februára prostredníctvom Season of Mist. Pod dnešnými novinkami nájdete aj artwork tejto novinky.