BRUTAL TRUTH S NOVÝM KLIPOM, ASPHYX SO ŠPECIÁLNYM EP

BRUTAL TRUTH natočili nový videoklip. ASPHYX vydajú špeciálne sedempalcové EP. O svojich novinkách informovali AXEL RUDI PELL, BARREN EARTH, EMMURE a GOATHWHORE. KILLSWITCH ENGAGE hľadajú nového speváka.
BRUTAL TRUTH zverejnili videoklip ku skladbe Lottery z aktuálnej nahrávky End Time. Videoklip režíroval David Hall a vy ho nájdete pod dnešnými novinkami.

ASPHYX vydajú 16. januára špeciálne sedempalcové EP nazvané Reign of the Brute. Na A strane sa bude nachádzať skladba Reign of the Brute (Album version) a na B strane skladba Der Landser (German version). Pôjde však o totálnu raritu, pretože do predaja sa dostane 500 kusov z tohto EP.

Už na konci novembra minulého roka sa zoskupenie AXEL RUDI PELL odobralo nahrávať nový album Circle Of The Oath. V momentálnej dobe prebiehajú posledné úpravy, presnejšie mix a mastering. Tento nový album vyjde 26. marca prostredníctvom labelu SPV/Steamhammer. Na novinke nájdu fanúšikovia 10 nových skladieb a artwork novinky zas pod dnešnými novinkami.

Fíni BARREN EARTH vydajú 12. marca prostredníctvom Peaceville Records druhý dlhohrajúci album The Devils Resolve, na ktorom bude 9 nových songov.

Američania KILLSWITCH ENGAGE hľadajú náhradu za nedávno odídeného speváka Howarda Jonesa, ktorý opustil kapelu po deväťročnom pôsobení. Záujemcovia o spevácky post v tejto kapele sa dozvedia všetky podrobnosti na oficiálnej stránke kapely KillswitchEngage.com v sekcii kontakty.

Americká deathcoreová mlátička EMMURE začne na konci januára nahrávať nový album s producentom Joeyim Sturgisom (ASKING ALEXANDRIA, THE DEVIL WEARS PRADA). Zatiaľ bezmenná novinka vyjde prostredníctvom vydavateľstva Victory Reocrds. Nový album už nabubnuje nový bicmen Mark Costillo, ktorý je známy z pôsobenia v kapelách BETWEEN THE BURIED AND ME a BURY YOUR DEAD.

Ďalší Američania GOATHWHORE pomenovali nový album Blood For the Master a ten vyjde vo februári prostredníctvom Metal Blade Records. Materiál sa nahrával s producentom Erikom Rutanom a bude obsahovať 10 nových skladieb.