NOVINKY Z TÁBOROV NAPALM DEATH A MNEMIC

NAPALM DEATH zverejnili video mapujúce ich nadchádzajúci album. MNEMIC sa nachádzajú v štúdiu, kde nahrávajú nový album. Na novinke pracujú aj Taliani HOUR OF PENANCE. MUNICIPAL WASTE čoskoro vydajú piaty album.
Pomaly, ale isto sa blíži vydanie nového albumu Utilitarian od legendárnych NAPALM DEATH. Štrnásty štúdiový album sa dostane na pulty obchodov 27. februára prostredníctvom Napalm Records. Utilitarian bude obsahovať 16 skladieb a dve bonusové. Kapela zverejnila druhé „track by track“ video, v ktorom spevák kapely Mark „Barney“ Greenway komentuje niektoré skladby. Video nájdete pod dnešnými novinkami.

Dánska kapela MNEMIC sa momentálne nachádza v štúdiu Antfarm, kde nahráva nový album spoločne s producentom Tue Madsenom (THE HAUNTED, HIMSA, SICK OF IT ALL). Zatiaľ bezmenná novinka by mala vyjsť v júni prostredníctvom Nuclear Blastu. MNEMIC zverejnili prvé zábery z natáčania tohto albumu, ktoré nájdete od dnešnými novinkami.

Nový album nahrávajú aj Taliani HOUR OF PENANCE. Novinka dostala názov Sedition a na pulty obchodov sa dostane 6. apríla prostredníctvom Prosthetic Records. Nový album bude už piatou doskou tejto kapely. Pod dnešnými novinkami nájdete artwork Sedition a taktiež video z nahrávania tohto albumu.

Američania MUNICIPAL WASTE vydajú piaty štúdiový album The Fatal Feast 13. apríla prostredníctvom Nuclear Blastu.