NAPALM DEATH BUDÚ V MÁJI NAHRÁVAŤ NOVÝ ALBUM

Napalm Death začnú v máji nahrávať nový album. Rob Dukes bude spievať okrem Exodusu aj v novej crossoverovej kapele. Taliani Black Flame sa upísali novému labelu a plánujú vydať štvrtý album. Švédi Yggdrasil vydajú v apríli nový album.

Líder legendárnych Napalm Death Mark „Barney“ Greenway oznámil, že kapela začne nahrávať nový album v máji tohto roka. Dôvodom neskoršieho začatia nahrávania je vyťaženosť ich producenta Russa Russella. Termín vydania nasledovníka Time Waits For No Slave zatiaľ nie je známy.

Frontman thrasherov Exodus Rob Dukes sa stal členom novej crossoverovej kapely Generation Kill. Tá sa momentálne nachádza v štúdiu kde pripravuje debutový album, ktorý by mal vyjsť v septembri tohto roka. Zároveň sa kapela upísala vydavateľstvu Season of Mist, ktoré vydá ich debut.

Talianski blackáči Black Flame podpísali zmluvu s talianskym kultovým black metalovým vydavateľstvom Behemoth Productions. To im vydá v priebehu tohto roka aj štvrtý album Septem. Artwork tohto albumu si vzal na starosti Niklas Sundin (Dark Tranquillity).

Švédska folkmetalová kapela Yggdrasil vydá 25. apríla nový album Irrbloss prostredníctvom vydavateľstva Grand Master Music. Novinka bola nahrávaná a mixovaná vo švédskom štúdiu Grand Master Audio. Na novom albume bude 8 skladieb.