EPICA MÁ NOVÉHO BASGITARISTU, POWERWOLF NOVÝ VIDEOKLIP

EPICA vymenila basáka. ENSIFERUM zverejnili ďalšie video z nahrávania nového albumu. POWERWOLF zverejnili oficiálne live video. Marc Rizzo (SOULFLY, CAVALERA CONSPIRACY) bude hosťovať na novom albume STRIFE. RATT opustil basák Crane. ANMILAS AS LEADERS bubeník Koperweis.
Holandskú kapelu EPICA opustil basák Yves Huts. Kapela zohnala za Hutsa už hneď náhradu. Novým basákom sa stal Rob van der Loo (MAYAN, DELAIN). „Yves bol s nami od začiatku a znamenal pre skupina veľmi veľa," stojí v oficiálnom vyhlásení kapely.

Fíni ENSIFERUM zverejňujú v poradí už šieste video z natáčania nového albumu. Piaty album v poradí by sa mal dostať na pulty obchodov na jeseň prostredníctvom Spinefarm Records.

POWERWOLF zverejnili oficiálne live video ku skladbe Sanctified With Dynamite, ktorá sa nachádza na aktuálnom albume Blood of the Saints.

Gitarista Marc Rizzo (SOULFLY, CAVALERA CONSPIRACY) bude hosťovať na novom albume americkej hc kapely STRIFE

Basák Robbie Crane opúšťa kapelu RATT ktorej členom bol od roku 1997. Crane uviedol ako dôvod, že sa chce viacej venovať jeho ďalšej kapele LYNCH MOB.

Dnes sú novinky väčšinou o personálnych zmenách a ani táto správa nebude výnimkou. ANIMALS AS LEADERS opúšťa bubeník Navene Koperweis.