FEAR FACTORY MAJÚ NOVÉHO BUBENÍKA

Po krátkom čase došlo vo FEAR FACTORY k ďalšej zmene na poste bubeníka. Gitarista ALTER BRIDGE chystá sólový album. MOONSPELL zverejnili ukážky skladieb z pripravovanej novinky.
Americká formácia FEAR FACTORY len nedávno robila zmeny v zostave a dnes opäť prichádza o bubeníka. Podľa tlačovej správy, ktorú vydala kapela doterajší bubeník Gene Hoglan z kapely odišiel kvôli zaneprázdnenosti a nedokázal svoje povinnosti zosúladiť s kapelou. Novým bubeníkom sa stal Mike Heller, ktorý v minulosti pracoval s menej známymi kapelami MALIGANCY a SYSTEM DIVIDE. Nováčik v zostave povedal. že je to pre neho obrovská česť hrať v kapele, ktorú obdivuje už dlhé roky a nastúpiť na miesto po dvoch najlepších bubeníkoch. Mikea si kapela vybrala z niekoľkých uchádzačov, ktorých si vypočula či už osobne, alebo prostredníctvom video nahrávok a aj keď povedali, že sú smutní z toho, že si mohli vybrať iba jedného, práve Mike je tým, ktorý najviac prispeje k posunu kapely vpred.

Gitarista Mark Tremonti,  ktorý pôsobí v kapelách ALTER BRIDGE a CREED pripravuje svoj prvý sólový album. Novinka vychádzajúca v júly bude niesť názov All I Was. Vokály obstará sám Mark Tremonsti, ďalšími členmi kapely budú Eric Friedman a Garrett Whitlock. Zostava sa nechala počuť, že ich tvorba bude tvrdšia ako tá, ktorú poznáme od ALTER BRIDGE, či CREED a čaká nás viac gitarových sól. Posúdiť to môžete na konci dnešných noviniek, kde vám ponúkame krátke ochutnávky troch skladieb z pripravovaného albumu.

Portugalskí gotici MOONSPELL taktiež pripravujú nový album. Novinka s názvom Alpha Noir sa dostane na verejnosť už 27. apríla. K dispozícii bude aj špeciálna limitovaná verzia doplnená o druhý v podstate plnohodnotný album, ktorý bude protistranou originálu a bude niesť názov Omega White. Ukážky z obidvoch albumov kapela zverejnila v predstavovacích videách, ktoré nájdete na konci dnešných noviniek. My ešte pripomíname, že MOONSPELL vystúpia 4. júna v Košiciach.