Ukážky z pripravovaného klipu SLAYER. Metalové hviezdy vyzývajú fanúšikov hlasovať v Eurovízii za AVANTASIU

SLAYER zverejnili teaser na nový videoklip. AVANTASIA na ceste do Eurovízie. DEATH ANGEL oznámili detaily nového albumu. BIOHAZARD zrušili európske turné.

Slayer - 2015

SLAYER

Thrash metaloví velikáni SLAYER zverejnili teaser na ich nový videoklip ku skladbe s názvom „You Against You“ z aktuálnej novinky „Repentless“. Režisérom obrazového materiálu je opäť BJ McDonnell, ktorý sa postaral aj o predošlý videoklip k titulnej piesni „Repentless“.

Fanúšikovia Eurovízie majú možnosť nominovať jeden z medzinárodne úspešných nemeckých spolkov – AVANTASIU, do finále tejto súťaže. Už 25. februára prebehne v Nemecku národné finále Eurovízie a pri tejto príležitosti viaceré známe osobnosti z metalovej scény vyzývajú fanúšikov hlasovať za metal. Nižšie nájdete aj video, kde vyjadrili podporu projektu Tobiasa Sammeta mená ako Schmier (DESTRUCTION), Doro Pesch, Joakim Brodén (SABATON) alebo Peavy Wagner (RAGE). Ešte dodáme, že AVANTASIA bude súťažiť so svojim singlom „Mystery of a Blood Red Rose“.

Americkí thrash metalisti DEATH ANGEL oznámili, že 27. mája im prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records vyjde nový štúdiový album s názvom „The Evil Divide“. Album nahrávali v Audiohammer Studios na Floride s producentom Jasonom Suecofom. O mastering sa postaral Ted Jensen.

death-angel-the-evil-divide

DEATH ANGEL – The Evil Divide

BIOHAZARD ruší evropské turné včetně Prahy. Koncert BIOHAZARD, který se měl odehrát 2. května v pražském Futuru, se bohužel ruší. Kapelu opustil Scott Roberts. – Tlačová správa.