NOVÉ KLIPY OK KORN, 3 INCHES OF BLOOD A THREAT SIGNAL

Dnes vás nakŕmime tromi videoklipmi. Tie ponúkajú KORN, 3 INCHES OF BLOOD a THREAT SIGNAL. KATATONIA dokončila nahrávanie vokálov pre nový album. Nóri BLODHEMN vydajú debutový materiál.
Nový videoklip ponúkajú Američania KORN. Ten je ku skladbe Way Too Far z albumu The Path Of Totality. Videoklip nájdete pod dnešnými novinkami.

Podľa slov speváka Jonasa Renksa z KATATONIE, kapela dokončila nahrávanie vokálov pre nový album.

Kanaďania 3 INCHES OF BLOOD zverejnili videoklip ku skladbe Metal Woman, ktorá sa nachádza na aktuálnej novinke Long Live Heavy Metal. Videoklip nájdete pod dnešnými novinkami.

Novým videoklipom sa prezentujú aj ďalší Kanaďania THREAT SIGNAL, ktorý je na úvodnú skladbu z ich rovnomenného albumu a síce Uncensored. Videoklip nájdete pod novinkami.

Nórska blacková formácia BLODHEMN vydá 18. mája debutový album Holmengraa, ktorý sa na pulty obchodov dostane vďaka vydavateľstvu Indie Recordings. Podľa tlačovej správy debutový album tejto kapely nadväzuje na tradíciu veličín black metalu ako IMMORTAL, GORGOROTH alebo ENSLAVED. Na debute fanúšikovia nájdu 8 skladieb vrátanie jedného coveru od DISSECTION.