TESTAMENT S ĎALŠÍMI PODROBNOSŤAMI O NOVOM ALBUME

TESTAMENT zverejnili artwork a podrobnosti o novom albume. BARONESS majú novú skladbu. Zábery z nahrávania zverejnili SYBREED a WHITECHAPEL.
Thrash metaloví veteráni TESTAMENT konečne vypustili niekoľko informácií ohľadom ich chystanej novinky Dark Roots Of Earth, ktorej vydarený artwork si môžete prezrieť pod dnešnými novinkami. Spomínaný album vychádza už 27. júla tohto roku a známe sú už aj názvy niektorých skladieb ako „Native Blood“, „True American Hate“, Cold Embrace“ či „Rise Up For War“. Kapela však stále nevie, s ktorým bubeníkom vyrazí na turné, keďže Gene Hoglan je v kapele len na čiastočný úväzok.

Sludge drevorubači BARONESS majú v pláne vydať dvojalbum s krásnym a veľmi prozaickým názvom Yellow And Green. Novinka by mala preto vyjsť cez label Relapse Records, a to 17. júla tohto roku. My vám preto dnes prinášame úplne novú skladbu Take My Bones Away, ktorú určite nájdete pod dnešnými novinkami.

Švajčiari SYBREED zverejnili report zo štúdia, v ktorom kapela pripravuje očakávanú dosku s názvom God Is An Automaton. Klip zachytáva nahrávanie bicích v štúdiu Downtone. Pre viac informácií okolo SYBREED skúste kliknúť na ich Facebook profil.

Studio report zachytáva v akcií takisto death metalovú brúsku WHITECHAPEL, ktorá momentálne pracuje na rovnomennom albume Whitechapel. Ten majú chalani v pláne vydať 19. júna prostredníctvom Metal Blade Records. Samotný počin si kapela produkuje sama, mix má na starosti Mark Lewis (DEVILDRIVER). Spomínané video zo štúdia si môžete prezrieť nižšie.