AXEL RUDI PELL v rámci turné navštívia aj Slovensko. Do Zvolena zavítajú so špeciálnym hosťom

Na Slovensko zamieri v októbri v rámci turné „Knights Call Tour 2018“ nemecká formácia AXEL RUDI PELL. Spoločne s nimi sa predstavia členovia dvaja členovia GAMMA RAY so svojim projektom a špeciálny hosť večera.

AXEL RUDI PELL (Ger) – heavy/power metal
THE UNITY (Ger) – power metal

Special guest: Chris Bay Accoustic

Utorok 23.10.2018, Zvolen – Dom kultúry ŽSR

Nemeckí harcovníci AXEL RUDI PELL, majstri srdcervúcich balád a hutného heavy metalu konečne prídu aj na Slovensko. S aktuálnym albumom „Knights Call“, ktorý vyšiel v marci 2018, prinesú do Zvolena porciu poctivej muziky. S neuveriteľnou zostavou, počínajúc spevákom so zlatom v hrdle – Johnnym Gioelim, famóznym klávesákom Ferdy Doernbergom, alebo bývalým bubeníkom BLACK SABBATH – Bobbym Rondinellim a samozrejme gitarovým ekvilibristom Axelom Rudim Pellom, urobia na Slovensku poriadny prievan. Vyznávači legiend ako LED ZEPPELIN, RAINBOW alebo DEEP PURPLE si prídu na svoje!

Celú šnúru ide s nimi nemecká formácia THE UNITY, ktorá sa dala dokopy po tom, ako si GAMMA RAY dali prestávku. Starí dobrí známi Henjo Richter a Michael Ehré so svojimi novými spoluhráčmi vystúpia ako špeciálny hosť AXEL RUDI PELL. Nemeckí hudobníci prídu ukázať poctivú rock/metalovú šou a pomyslený súboj starých harcovníkov tak dostane nádych ešte väčšej atraktivity. Kapela stihla vydať zatiaľ dva albumy.

Špeciálnym hosťom tohto večera bude frontman FREEDOM CALL – Chris Bay, ktorý sa predstaví svojim verným slovenským fanúšikom so špeciálnym akustickým setom.

AXEL RUDI PELL, THE UNITY a Chris Bay sa predstavia na Slovensku iba vo Zvolene. Koncert sa uskutoční v Dome kultúry ŽSR na Sokolskej ulici.

Plagát ku koncertu

Tlačová správa