BLESKOVÁ SÚŤAŽ O 1 VOĽNÝ LÍSTOK NA VADER V BANSKEJ BYSTRICI

Opäť máme pre vás spoločne s agentúrou Obscure Promotion súťaž o jeden voľný lístok. Tentokrát ide o bleskovú súťaž na koncert poľskej death metalovej VADER, českých HYPNOS a SUBURBAN TERRORIST v Banskej Bystrici. Koncert sa uskutoční už túto nedeľu v banskobystrickom Klube 77 a začne sa o 19.hodine. Ak chcete byť šťastný výhercom jedného voľného lístka na túto nepochybne zaujímavú akciu, tak musíte správne odpovedať na tri súťažné otázky, ale pozor! Súťaž trvá iba do tohto piatku (14.12.), do 11.hodiny! Po kliknutí na „Čítať ďalej“ nájdete súťažné otázky.

Súťažné otázky:
1, Aký bol posledný štúdiový album VADER, ktorý nahral s kapelou zosnulý bubeník Docent?
2, Koľko štúdiových albumov majú na svojom konte HYPNOS?
3, Z ktorého slovenského mesta pochádzajú SUBURBAN TERRORIST?

Správne odpovede posielajte na mail sutaze.valhalla@gmail.com . Do predmetu správy uveďte Vader. Odpovede stačí napísať v tvare: číslo otázky a odpoveď. Ku odpovediam nezabudnite pripojiť aj vaše kontaktné údaje – adresa, telefón. Správne odpovede posielajte do piatku 14. decembra do 11. hodiny. Meno výhercu zverejníme ešte v ten istý deň. Výhercu budeme kontaktovať mailom alebo sms a bude zverejnený na našich stránkach. Zároveň prosíme súťažiacich, aby sa zapojili do súťaže len tí, ktorí naozaj v prípade výhry na ten koncert pôjdu. Ďakujeme za pochopenie.

PODMIENKY:  Do súťaží sa môžete zapojiť iba jednou odpoveďou, teda bude započítaní iba jedna odpoveď od každého súťažiaceho. Súťaží sa nemôžu zúčastniť členovia redakcie.