VADER vydajú v lete nové EP, WHITESNAKE v máji ďalší album, MEMORIAM sú v štúdiu

VADER vydajú nové EP. WHITESNAKE a EXUMER zas nové albumy. MEMORIAM sa nachádzajú v štúdiu.

VADER na Gothoome 2018. Foto: Luss

Poľská death metalová úderka VADER oznámila, že začiatkom leta im u vydavateľstva Nuclear Blast Records vyjde nové, päťskladbové EP s názvom „Thy Messenger“. Pod správou nájdete aj artwork.

VADER – Thy Messenger

Kapela WHITESNAKE vydá 10. mája u Frontiers Music Srl nový štúdiový album s názvom „Flesh & Blood“. Nižšie nájdete ochutnávku v podobe skladby „Shut Up & Kiss Me“, ktorú podporili aj videoklipom.

Death metalisti MEMORIAM nahrávajú nový a zatiaľ nepomenovaný štúdiový album, ktorý by mal vyjsť počas leta prostredníctvom Nuclear Blast Records. „Sme v druhom týždni nahrávania nášho tretieho albumu v Parlour Studios s producentom Russ Russellom. Myslíme si, že toto je album, ktorý chceli ľudia počuť, keď sme s MEMORIAM začali. Veľká zrnitá produkcia s agresívnym vokálom a hudbou. Pri spätnom pohľade sa zdá, že predošlé dva albumy boli prípravou na túto prácu. Je to doteraz naša najviac uspokojivá práca,“ uvádza sa v tlačovej správe.

Thrash metalistom EXUMER vyjde 5. apríla prostredníctvom Metal Blade Records nový štúdiový album nazvaný „Hostile Defiance“. Nižšie si môžete vypočuť titulnú skladbu, podporenú aj animovaným klipom.