AVANTASIA ZVEREJNILA NOVÚ SKLADBU, CARCASS NÁZOV ALBUMU

AVANTASIA zverejnila novú skladbu. Poznáme názov nového albumu od CARCASS. Brian „Head“ Welch opäť s KORN. ASKING ALEXANDRIA dokončili nový album. ARTILLERY budú nahrávať novinku. NECRONOMICON u nového vydavateľa.
Vypočujte si novú skladbu od AVANTASIE, s názvom „Invoke The Machine“, ktorú nájdete na ich chystanom albume „The Mystery Of Time“, ktorý sa dostane na pulty predajní 29. marca. Skladbu nájdete pod dnešnými novinkami.

Ako už viete aj z našej stránky, CARCASS makajú po sedemnástich rokoch na novom albume a poznáme už aj jeho názov, ktorý bude „Surgical Steel“. Na novinke sa podieľa aj nový bicmen kapely Dan Wilding (TRIGGER THE BLOODSHED, ex – ABORTED). Producentom je Colin Richardson (NAPALM DEATH, FEAR FACTORY, MACHINE HEAD).

Ku KORN sa vracia gitarista Brian „Head“ Welch, ktorý je zakladajúcim členom kapely. So skupinou by mal odohrať niekoľko festivalov a nie je vylúčené ani to, že absolvuje aj celé americké turné alebo nahrávanie novej dosky.

ASKING ALEXANDRIA dokončili práce na svojom treťom štúdiovom albume, ktorý vyjde ešte v tomto roku. Produkoval ho Joey Sturgis (THE DEVIL WEARS PRADA, EMMURE).

Thrash metaloví veteráni ARTILLERY vstúpia v júni, do štúdia kde budú nahrávať svoj nový, zatiaľ bezmenný album.

Kanaďania NECRONOMICON sa upísali francúzskemu labelu Season Of Mist, u ktorých vydajú 7. júna aj svoj nový počin s názvom „Rise Of The Elder Ones“.