NIGHTWISH S DVOMA OCENENIAMI, TRIVIUM NAHRALI NOVÝ ALBUM

NIGHTWISH držiteľmi dvoch fínskych ocenení. TRIVIUM dokončili nahrávanie nového albumu. WAR FROM A HARLOTS MOUTH a Slováci EYE BEYOND SIGHT zverejnili nové klipy. GHOST a WARBEAST vydajú nové albumy.
NIGHTWISH získali ocenenia na Emma Gaala, čo je vlastne fínska obdoba ocenení americkej hudobnej akadémie Grammy, v kategóriach „Kapela roka“ a za ich stále aktuálny album „Imaginaerum“ získali ocenenie aj v kategórii „Metalový album roka“.

TRIVIUM dokončili nahrávanie svojho šiesteho, zatiaľ bezmenného štúdiového albumu. Vyjsť by mal koncom leta prostredníctvom Roadrunner Records.

WAR FROM A HARLOTS MOUTH natočili nový videoklip ku skladbe „Vertigo“, ktorá pochádza z ich stále aktuálneho albumu „Voyeur“.

Slovenská formácia EYE BEYOND SIGHT nedávno natočila nový videoklip, ktorý je ku skladbe „From Stars To Scum“. Skladba pochádza zo stále aktuálneho albumu „The Sun and the Flood“. Ešte pred nahrávaním tohto klipu kapela vymenila speváka. Tomiho nahradil maďarský spevák Andres, ktorý je pôvodom z Venezuely. Práve kvôli zmene speváka bol pre potreby klipu tento song nanovo zmixovaný, nanovo nahratý a prespievaný novým spevákom. Videoklip nájdete pod dnešnými novinkami.

Heavy metalisti GHOST vydajú 9.apríla svoj druhý štúdiový album, ktorý ponesie názov „Infestissumam“.

Novú dosku vydá 2.apríla aj thrash metalová kapela WARBEAST, a to pod názvom „Destroy“. Novinku produkoval Phil Anselmo (DOWN, ex – PANTERA).