Súťaž o 2 voľné vstupy na koncert ARAKAIN s Luciou Bílou, AMARANTHE a ďalších

Stačí správne odpovedať na tri súťažné otázky.

Spoločne s agentúrou Profi Event sme pre vás pripravili rýchlu súťaž o 2 voľné vstupy na banskobystrický koncert ARAKAIN s Luciou Bílou, AMARANTHE, Tanja, SYMFOBIA a REBELSKY.

Hudobný maratón sa uskutoční už v sobotu 6. júla, brány amfíku pod Urpínom sa pre fanúšikov otvoria o 15:00 hod., prvá kapela začne hrať o 16:00 hod., koniec akcie je naplánovaný na 23:00 hod.

Jeden z vás môže vyhrať dva voľné vstupy na tento výnimočný koncert. Stačí ak správne odpoviete na tri otázky:

1, V ktorých rokoch pôsobila Lucie Bílá v kapele ARAKAIN, kde tvorila s Alešom Brichtom spevácke duo?

2, Ako sa volá prvý dlhohrajúci štúdiový album ARAKAIN?

3, Koľko štúdiových albumov má na konte slovenská skupina SYMFOBIA?

Správne odpovede posielajte na mail sutaze.valhalla@gmail.com alebo sutaz@valhalla.sk. Do predmetu správy uveďte: Arakain a Lucie Bílá. Odpovede stačí napísať v tvare: číslo otázky a odpoveď. Ku odpovediam nezabudnite pripojiť aj vaše kontaktné údaje – kompletná adresa, telefón. Bez týchto údajov nebudete zaradený do žrebovania. Správne odpovede posielajte do nedele 30. júna 2019 do 20:00 hod. Výhercu lístkov budeme kontaktovať mailom alebo sms správou v priebehu ďalšieho týždňa.

PODMIENKY: Do súťaží sa môžete zapojiť iba jednou odpoveďou, teda bude zaratúvaná iba jedna odpoveď od každého súťažiaceho. Súťaží sa nemôžu zúčastniť členovia redakcie.

Plagát ku podujatiu s hracími časmi