ARAKAIN s Bílou odohrajú v Bystrici raritný setlist, AMARANTHE čaká na Slovensku exkluzívny koncert

Večer plný kvalitnej hudby a krásnych dám s mikrofónom v ruke sa blíži.

BANSKÁ BYSTRICA. Už v sobotu (6. júla) o 15:00 hod. sa otvoria brány banskobystrického amfiteátra, kde sa predstaví päť kapiel, ktoré majú vo svojom čele speváčky. Tri hlavné hviezdy ARAKAIN s Lucie Bílou, AMARANTHE a TANJA odohrajú exkluzívne vystúpenia na Slovensku v roku 2019. Podporou im budú domáci zabehnutí symfonici číslo 1 – SYMFOBIA a malá neznáma v podobe ďalšej slovenskej kapely REBELSKY.

ARAKAIN a Lucie Bílá

Organizátori podujatia prezradili, že ARAKAIN s Lucie Bílou zahrajú raritný servis. Podľa ich slov by malo dôjsť aj na minimálne jeden známy hit zo sólovej kariéry speváčky, ktorý odznie pod Urpínom v rockovom šate.

„Aby bolo otáznikov vo vzduchu ešte viac, je viac ako isté, že Lucie Bílá zahrá s legendárnou českou kapelou mimoriadne raritný setlist, ktorý nielen že zmapuje starú éru ARAKAINU z dôb, keď tam Lucia spievala, ale bude preložený niekoľkými prekvapeniami, ktoré zažijete len tu, v Banskej Bystrici,“ prezradili organizátori z agentúry Profi Event.

AMARANTHE

Do pozornosti istotne ale treba dať aj kapelu AMARANTHE z Elyze Ryd v čele, pretože pôjde o ich jediné vystúpenie v rámci tohto roka na Slovensku. „AMARANTHE na Slovensku tento rok nezahrajú, tak ich šou si treba na dlhšie poriadne vychutnať,“ hlásajú organizátori.

Rockerka TANJA príde na amfík so svojou kapelou, ktorú takmer v plnej zostave tvoria chalani z aktuálnej zostavy legendárnej kapely CITRON. „Tanja predstaví novinky zo svojej nahrávky a k tomu pridá najväčšie hity z úspešnej kariéry,“ oznámili organizátori koncertu.

SYMFOBIA vydala v marci druhú štúdiovku „Smog of Tomorrow“, ktorú predstavila na turné po slovenských kluboch a teraz sa pripravuje na špeciálne letné festivalové vystúpenia. Koncert v Banskej Bystrici bude ich generálkou na vystúpenie na Masters of Rock, kde sa predstavia týždeň po tomto podujatí. Pod Urpínom odznejú skladby z aktuálnej novinky, ale istotne sa môžete tešiť aj na obľúbené hity z debutu ako „Dragon“ alebo „Bloody Wings“. Na banskobystrickom amfiteátri bude mať premiéru Simona Janovičová, ktorá sa ku kapele pridala vo februári.

Rocková formácia REBELSKY z Levíc, ktorá otvorí toto podujatie, bude pre viacerých veľkou neznámou, tešiť sa môžete na ich líderku Soňu Meliškovú.

FB Event