METALLICA ZVEREJNILA TRAILER K VLASTNÉMU 3D FILMU

Legendárna METALLICA zverejnila trailer na svoj 3D film. Točí sa dokument o SEPULTURE, ktorá momentálne zháňa peniaze na jeho dokončenie. CARCASS zmenili vydavateľa a pracujú na comebackovom albume. Dáni MERCENARY zverejnili novú skladbu.
Tak a je to tu! METALLICA konečne zverejnila trailer na ich 3D film „Metallica Through The Never“. Režisérom tohto snímku, ktorý by mal prísť do kín na jeseň tohto roka, je Nimród Antal. Trailer nájdete pod novinkami.

Kapela SEPULTURA dala pred niekoľkými týždňami zriadiť fanúšikovský fond, kde by sa mali zhromaždiť peniaze nato, aby mohol vzniknúť dokument o tejto legendárnej kapele, ktorý bude režírovať Otavio Juliano. V týchto dňoch nadobúda dokument reálnejšie parametre. A čo všetko bude obsahovať ? Tak napríklad zábery z čias nahrávania albumu „Kairos“, pozrieme sa aj na históriu, personálne zmeny, rôzne mýty, konflikty, rozhovory, raritné zábery atď. Zatiaľ je natočená polovica z tohto dokumentu. Promo k nemu nájdete pod novinkami.

Nasledujúca správa sa týka ďalšej legendárnej kapely, konkrétne CARCASS. Tí sa upísali vydavateľstvu Nuclear Blast Records, prostredníctvom ktorých im vyjde nový a veľmi očakávaný comebackový album „Surgical Steel“. Teraz nám už len ostáva čakať na dátum vydania.

Kapela MERCENARY zverejnila novú skladbu z ich pripravovaného albumu „Through Our Darkest Days“, ktorý vyjde 26. júla prostredníctvom NoiseArt Records.