NOVINKY Z TÁBOROV KREATOR, MASTERPLAN ALEBO ORPHANED LAND

KREATOR plánujú vydať nové DVD ešte do konca tohto roka! Nové videoklipy ponúkajú až tri kapely, menovite MASTERPLAN, ORPHANED LAND a TESSERACT. DEVILDRIVER vydajú nový album.
Thrash metaloví veteráni KREATOR chystajú nové DVD, ktoré sa bude volať „Dying Alive“. Vyjsť by malo ešte tento rok. Ak chcete byť súčasťou pripravovaného DVD, pošlite do pondelka 3. júna na e-mail kapely najlepší obrázok, na ktorom budete vy a vaši priatelia na koncerte KREATOR, alebo jednoducho fotku, kde na sebe máte tričko alebo vestu tejto kapely.

MASTERPLAN majú nový videoklip, konkrétne ku skladbe „Keep Your Dream Alive“, ktorá sa nachádza na ich čerstvej novinke „Novum Initium“, ktorá sa na pulty predajní dostane 14. júna prostredníctvom AFM Records.

Aj ORPHANED LAND natočili nový videoklip ku skladbe „Brother“, ktorú nájdete na ich šiestom štúdiovom albume „All Is One“. Ten sa na pultoch predajní objaví 24. júna.

Nový klip ponúka aj kapela TESSERACT, ktorý je na skladbu „Singularity“. Spomínaná pieseň sa nachádza na ich horúcej novinke „Altered State“.

Kapela DEVILDRIVER vydá 27. augusta prostredníctvom Napalm Records svoj nový, šiesty štúdiový album, ktorý nazvali „Winter Kills“. Inštrumentálne časti nahrávali v Audiohammer Studios na Floride a vokály v domácom štúdiu speváka Deza Fafaru s Markom Lewisom (THE BLACK DAHLIA MURDER, WHITECHAPEL, ALL THAT REMAINS). Artwork novinky nájdete nižšie.