NOVINKY Z TÁBOROV KATAKLYSM ALEBO ANTHRAX

KATAKLYSM zverejnili artwork nového albumu. Jonathan Donais  sa stal definitívne druhým gitaristom ANTHRAX. Nové videoklipy nahrali Fíni OMNIUM GATHERUM a Francúzi BLOCKHEADS. SKINLESS sa po dvoch rokoch vracajú na pódiá. CULT OF LUNA vydajú nový album.
KATAKLYSM vydajú 29. októbra novú štúdiovku „Waiting For The End To Come“. Pod dnešnými novinkami si môžete pozrieť ako bude vyzerať artwork albumu pre normálnu verziu a artwork pre verziu digipackovú.

Druhým gitaristom v kapele ANTHRAX sa oficiálne stal Jonathan Donais (SHADOWS FALL), ktorý s kapelou už hral na koncertoch, potom ako kapelu opustil Rob Caggiano.

Fíni OMNIUM GATHERUM natočili nový videoklip ku skladbe „The Sonic Sign“, ktorá pochádza z ich stále aktuálneho albumu „Beyond“. Videoklip nájdete pod novinkami.

S novým klipom sa hlási aj grindcoreová formácia BLOCKHEADS, ktorá natočila klip ku skladbe „Follow The Bombs“, ktorú nájdete na ich albume „This World Is Dead“.

SKINLESS sú po dvojročnej odmlke opäť späť a sú pripravení znovu vystupovať naživo v oldschool zostave v akej nahrali prvé dva albumy „Progression Towards Evil“ a „Foreshadowing Our Demise". Podľa slov gitaristu Noah Carpentera to nebudú preháňať a budú hrať len na niektorých festivaloch.

Kapela CULT OF LUNA vydá 24. septembra nový album „Vertikal II“. Na novinke sa budú nachádzať 4 skladby, ktoré budú mať spolu dĺžku 36 minút.

Standard artwork

Digipack artwork