ZAKK WYLDE SA NACHVÍĽU OCITOL V NEMOCNICI

Zakk Wylde bol hospitalizovaný, ale už je v poriadku. Nemci The Claymore získali na svoj tretí album zaujímavých hostí. Sinister vydajú v decembri ďalší album, jeho artwork si môžete pozrieť tiež. Ill Nino vydajú novinku už v októbri.
Líder Black Label Society, Zakk Wylde bol hospitalizovaný v nemocnici, kvôli problémom s nohou. Našťastie ho už pustili. Presnejším dôvodom hospitalizácie bola krvná zrazenina v jeho nohe. Black Label Society plánujú pokračovať v americkom turné.

Zaujímavými hosťami sa môže pochváliť nemecká kapela The Claymore na svojom treťom albume Damnation Reigns. Sú nimi spevák Tim „Ripper“ Owens a gitarista Victor Smolski. Nový album týchto Nemcov vyjde 22. októbra prostredníctvom Black Bards Enertainment.

Holandskí deatheri Sinister vydajú 10. decembra nový album Legacy of Ashes prostredníctvom Massacre Records. Materiál sa nahrával v Nemecku spolu s Jorgom Ukenom (God Dethroned, Obscenity). Podľa slov kapely samotnej má byť novinka ich najbrutálnejším albumom doteraz. Artwork k Legacy of Ashes nájdete pod novinkami.

Američania Ill Nino vydajú 26. októbra prostredníctvom Victory Records nový album nazvaný Dead New World, na ktorom sa bude nachádzať 12 zbrusu nových skladieb.