METALLICA ZVEREJNILA DVE UKÁŽKY Z ICH CHYSTANÉHO FILMU

METALLICA zverejnila ďalšie ukážky zo svojho pripravovaného 3D filmu. KORN majú nový videoklip. Nocturno Culto (DARKTHRONE) chystá nový projekt. Švédi DEMONICAL vydajú nový album.
Ako už isto viete, METALLICA bude mať svoj vlastný 3D film, ktorého názov je „Metallica Through The Never“ a kapela láka na tento snímok dvoma ukážkami, ktoré si môžete pozrieť pod dnešnými novinkami. Či sa tento film dostane aj na plátna našich kín bude záležať od ohlasu v USA. Až potom začnú jednania pre distribúciu do Európy.

KORN natočili nový videoklip ku skladbe „Never Never“, ktorá pochádza z ich nadchádzajúceho štúdiového albumu „The Paradigm Shift“. Ten sa na pulty predajní dostane 8. októbra. Klip nájdete pod novinkami.

Nocturno Culto, známy z pôsobenia v kapele DARKTHRONE, chystá nový projekt pod názvom GIFT OF GODS. Debutový album by sa mal na svetlo sveta dostať 28. októbra prostredníctvom vydavateľstva Peaceville Records.

Švédi DEMONICAL vydajú 20. septembra svoj štvrtý štúdiový album, ktorý nazvali „Darkness Unbound“. Novinka bude dostupná ako digipack, ale v limitovanej edícii a ako LP. Artwork nového albumu nájdete nižšie.