BOHATÉ NOVINKY: MACHINE HEAD, PARADISE LOST, KREYSON A INÍ

MACHINE HEAD zmenili po rokoch vydavateľstvo. PARADISE LOST vydajú novú kompiláciu. Česká legenda KREYSON sa hlási s novým albumom. SUICIDE SILENCE pokračujú s novým spevákom. PERIPHERY majú nový videoklip. Slováci MINDSTORM natočili nový videoklip a chystajú sa na turné.
MACHINE HEAD už nepatria pod vydavateľstvo Roadrunner Records. Po viac ako roku rozhovorov s rôznymi vydavateľstvami sa rozhodli sa podpísať zmluvu s nemeckým gigantom Nuclear Blast Records.

PARADISE LOST vydajú 21.októbra v rámci osláv 25. výročia pôsobenia na scéne novú kompiláciu „Tragic Illusion 25 (The Rarities)“, ktorá bude obsahovať rôzne raritné nahrávky, „b-strany“ a jednu novú skladbu.

Česká metalová legenda KREYSON prichádza s novým albumom „Návrat Krále“ po dlhých 18 rokoch! Ako producent sa na tejto nahrávke podieľal známy Andy La Rocque z kapely KING DIAMOND. O artwork (nájdete hneď pod správou) sa postaral Mark Wilkinson, ktorý robil artworky albumov pre také kapely ako IRON MAIDEN či JUDAS PRIEST. Novinka prichádza vo verzii CD, LP a v limitovanej edícii. Pre viac informácii navštívte oficiálne stránky kapely.

V kapele SUICIDE SILENCE sa rozhodli pokračovať ďalej a angažovali nového speváka, ktorý zatiaľ nebol predstavený. Z videoukážky, ktorú nájdete hneď pod správou, môžete len hádať o koho ide. Pôvodný vokalista Mitch Lucker zahynul 1.11.2012 pri motocyklovej nehode.

Formácia PERIPHERY natočila nový videoklip ku skladbe „Ragnarok“, ktorá pochádza z ich stále aktuálneho albumu „Periphery II: This Time Its Personal“.

Slovenská metalcore kapela MINDSTORM práve vypustila do sveta videoklip z dielne Antona Kajana ku skladbe „Still I Believe“ z albumu „Confluence“. Za pomoci grafika Michala Csányiho, skupina v novom obsadení mení aj svoj celkový vzhľad, čo sa premieta aj do samotnej produkcie kapely. MINDSTORM vyrážajú koncom októbra na koncerty spolu s bratislavskými SIGNATURE po celom Slovensku a v príprave je už aj jarné turné! Obe kapely môžete vidieť už 1.11.2013 v bratislavskom klube Randal! Klip „Still I Believe“ si môžete pozrieť pod novinkami. – Tlačová správa.