FLOOR JANSEN OFICIÁLNE POTVRDENÁ AKO NOVÁ SPEVÁČKA NIGHTWISH

NIGHTWISH oznámili novú zostavu a oficiálne potvrdili Floor Jansen ako ich speváčku. SEPTICFLESH mieria do štúdia, kde začnú nahrávať nové skladby. NECROPHOBIC zverejnili novú skladbu. Hirax má na konte ďalší cestopis.
Fínska kapela NIGHTWISH oznámila, že speváčka Floor Jansen (REVAMP, ex – AFTER FOREVER), ktorá pôsobila v kapele len počas turné, sa stala oficiálne ich novou vokalistkou! Rady v kapele rozšíril aj Troy Donockley, ktorý bude mať na starosti dychové nástroje a sprievodný vokál.

SEPTICFLESH sa v najbližších dňoch zavrú do štúdia Devasoundz, kde budú nahrávať 10 skladieb pre ich nový, zatiaľ nepomenovaný album. Kapela bude na tejto nahrávke spolupracovať s producentom Loganom Maderom. Orchestrálne časti budú opäť nahrávať s filharmonickým orchestrom v Prahe.

Kapela NECROPHOBIC vydá 25. októbra nový štúdiový album „Womb Of Lilithu“, z ktorého si na tomto odkaze môžete vypočuť skladbu „Asmodee“. Pod novinkami nájdete aj artwork nového albumu.

Pavel „Hirax“ Baričák
vo februári nezaháľal, zobral batoh a vydal sa na potulky Ekvádorom. Vznikla z toho nádherná kniha „Ekvádor – Koľko podôb má láska“ plná stoviek autorových fotografií a popisov pocitov v priamom prenose. Sám autor sa ku knihe vyjadril: „Bol to nielen môj najkrajší cestovateľský trip, ale aj cesta do môjho vnútra, kedy som sa o ďalší kúsok priblížil láske. A to len vďaka ekvádorským vrchom, pralesu, oceánu, zvieratám a v neposlednom rade úžasným ľudským bytostiam, ktoré v tejto očarujúcej a pokojnej krajine žijú. Ďakujem.“ – Tlačová správa