METALLICA VYSTÚPI V PRAHE, BEHEMOTH ZVEREJNILI NOVÝ KLIP

METALLICA vystúpi v júli 2014 v Prahe. BEHEMOTH zverejnili nový videoklip, artwork novinky a ďalšie informácie o nej. PRIMAL FEAR majú nový klip. V ELUVEITIE dôjde k personálnym zmenám. BLACK LABEL SOCIETY sú bez gitaristu. ACHERON vydajú nový album.
METALLICA nedávno oznámila, že plánuje európske turné. V týchto chvíľach táto legendárna kapela potvrdila vystúpenie v Prahe, ktoré bude a 8. júla 2014 v rámci festivalu Aerodrome. Vidieť týchto pánov naživo budete môcť aj vo Viedni (9.7.2014) či Varšave (11.7.2014).

Poliaci BEHEMOTH zverejnili dlho očakávaný videoklip ku novej skladbe „Blow Your Trumpets Gabriel“. Ďalšie majstrovské dielo BEHEMOTH si môžete pozrieť trošku nižšie. Známy je už aj dátum vydania jubilejného desiateho štúdiového albumu „The Satanist“. Novinka sa dostane na pulty predajní 7. februára a bude sa na nej nachádzať 9 piesní. Pozrite si aj artwork chystanej novinky, ktorý obsahuje Nergalovu krv.

Nemci PRIMAL FEAR ponúkajú svoj nový videoklip ku skladbe „When Death Comes Knocking“. Skladba sa bude nachádzať na ich novom štúdiovom albume „Delivering The Black“, ktorý vyjde 24. januára 2014.

Meri Tadic, dlhoročná huslistka a vokalistka kapely ELUVEITIE odohrá 28. decembra vo švajčiarskom meste Frauenfeld svoj posledný koncert. Vo svojom vyjadrení povedala, že s kapelou zažila skvelé časy, ale po 11 rokoch v ELUVEITIE sa rozhodla ísť svojou cestou.

Aj v kapele BLACK LABEL SOCIETY prišlo k odchodu hudobníka. Konkrétne ich gitaristu Nicka Cataneseho, s ktorým sa kapela v dobrom rozišla a praje mu všetko dobré v jeho ďalšej hudobnej kariére. Nový gitarista má byť oznámený čoskoro.

Death metaloví veteráni ACHERON vydajú v budúcom roku nový štúdiový album „Kult Des Hasses“. Album sa nahrával v Bad Back Studios. O mix a mastering sa postaral známy Dan Swanö.