NOVÉ KLIPY OD DEICIDE A WATAIN, HOLOPAINEN VYDÁ SÓLOVKU

Dnes vám ponúkneme spŕšku nových klipov. Takže, postupne nám nové videoklipy ponúkajú DEICIDE, WATAIN, VOIVOD a SUICIDAL TENDENCIES. Tuomas Holopainen (NIGHTWISH) vydá v roku 2014 sólový album. HAMMERFALL sa vrátia po krátkej pauze v ďalšom roku s novým albumom.
Americkí neznabohovia DEICIDE sa momentálne prezentujú so svojím novým albumom „In The Minds Of Evil“. Samozrejme, že k prezentácii slúži najlepšie videoklip, ktorý nahrali ku piesni „End The Wrath Of God“. Vy si ho môžete vychutnať pod dnešnými novinkami.

Švédi WATAIN zverejnili nový videoklip ku skladbe „Outlaw“ z ich piateho štúdiového albumu „The Wild Hunt“. O produkciu klipu sa postarali WATAIN a Johan Baath, ktorý im režíroval a produkoval aj DVD „Opus Diaboli“ z roku 2012. Videoklip nájdete pod novinkami

Aj prog metaloví VOIVOD natočili nový videoklip ku skladbe „Kluskap O Kom“, ktorá je z ich albumu „Target Earth“. Klip nájdete pod novinkami.

SUICIDAL TENDENCIES ponúkajú takisto nový obrazový materiál v ktorom účinkuje motocrossový tím Metal Mulisha a to ku skladbe „Smash It!“, ktorá sa nachádza na ich aktuálnom albume „13“. Videoklip nájdete nižšie.

Tuomas Holopainen, teda hlavný mozog kapely NIGHTWISH, strávil väčšinu tohto roka prácou na svojom pripravovanom sólovom albume. Celú pripravovanú sólovku si Tuomas napísal a produkoval sám. Bude sa na nej nachádzať 10 skladieb, celková dĺžka albumu bude približne hodina. Na tejto nahrávke sa samozrejme podieľalo aj množstvo hostí. O albume bude Tuomas viac informovať začiatkom budúceho roka. No a aby sme neostali nič dlžní, jeho názov bude „A Lifetime of Adventure“ a na pulty predajní by sa mal album dostať okolo apríla 2014. V januári sa však už môžete tešiť na singel a videoklip.

Kapela HAMMERFALL pred dvoma rokmi oznámila, že si dá pauzu po oslave 15 rokov od vydania ich legendárneho debutu „Glory To The Brave“. Gitarista Oscar Dronjak vtedy povedal: „Berieme si pauzu aby sme zabezpečili, že máme ďalších 15 rokov pred nami.“ Táto pauza už pomaly, ale isto končí. Na nový album sa fanúšikovia môžu tešiť už budúci rok.