SABATON majú nový klip z lega. Novinky hlásia aj SEPULTURA, AYREON, RAMCHAT a ďalší

SABATON, SEPULTURA, ARMORED SAINT a ALTER BRIDGE s novými klipmi. AYREON a DRACONIAN zverejnili nové skladby. RAMCHAT sa dohodli so Slovak Metal Army. SKELETAL REMAINS poriadili video zo skúšobne a predstavujú nového bubeníka. VOLUPTAS vydali nový album.

SABATON

Švédi SABATON majú nový videoklip ku skladbe „The Future of Warfare“. Celý obrazový materiál je vytvorený zo stavebnice Lego. Pieseň pochádza z ich aktuálnej štúdiovky „The Great War“.

SEPULTURA vypustila do sveta nový videoklip ku skladbe „Guardians of Earth“ pochádzajúcej z aktuálnej dosky „Quadra“.

Americká formácia ARMORED SAINT natočila videoklip k novej piesni „Standing on the Shoulders of Giants“ z chystanej nahrávky „Punching the Sky“. Tá vyjde 23. októbra prostredníctvom vydavateľstva Metal Blade Records.

Kapela ALTER BRIDGE má nový obrazový materiál k piesni „Native Son“, ktorou promuje nové EP „Walk the Sky 2.0“. To vyjde 6. novembra prostredníctvom vydavateľstva Napalm Records a bude obsahovať 6 skladieb z albumu „Walk the Sky“, avšak v živom prevedení, a jednu novú pieseň s názvom „Last Rites“.

Projekt Arjena Lucassena – AYREON, sa hlási o slovo s novou skladbou „Talk of the Town“ z albumu „Transitus“. Ten vychádza 25. septembra prostredníctvom vydavateľstva Music Theories Recordings.

Švédski doom metalisti DRACONIAN zverejnili nové lyric video k piesni „Moon over Sabaoth“ z nahrávky „Under a Godless Veil“. Štúdiová novinka uzrie svetlo sveta 30. októbra prostredníctvom vydavateľstva Napalm Records.

Domáca pagan metalová kapela RAMCHAT má za sebou svoj prvý kus histórie a prichádza čas takzvaného prelomového – tretieho albumu. Ten dostal názov „Znelo lesom“, vyjde 13. novembra 2020 pod hlavičkou vydavateľstva Slovak Metal Army. Horúca albumová novinka bude pokrstená v ten istý deň na KrutoFeste vo vrútockom klube Mlyn.

Old school death metalová úderka SKELETAL REMAINS zverejnila video zo skúšobne, kde predstavila nové skladby z čerstvej novinky „The Entombment of Chaos“ a zároveň aj nového bubeníka Piercea Williamsa. „Radi by sme oznámili, že máme opäť kompletnú zostavu a tak nám pomôžte privítať nového bubeníka Piercea Williamsa. Taktiež chceme poďakovať Charlie Korynovi, ktorý nám v posledných mesiacoch pomohol s novým albumom,“ uvádza kapela v tlačovej správe.

Českej formácii VOLUPTAS vyšiel pred pár dňami prostredníctvom vydavateľstva MetalGate nový album s názvom „Towards the Great White Nothing“. Novinka, ktorú si môžete vypočuť na TOMTO ODKAZE, má experimentálnejší charakter s odkazom na nórsku black metalovú scénu 90. rokov.