NERVOSA v novej zostave nahrali klip a chystajú album. Vyjde dokument o ARMORED SAINT

NERVOSA vydajú nový album. Vyjde dokument o ARMORED SAINT. MEMORIAM v štúdiu a so zmenou v zostave. DEEDS OF FLESH vydajú nový album. POSTCARDS FROM ARKHAM nahrali nový klip.

NERVOSA

Čisto ženská, death/thrash metalová formácia NERVOSA, oznámila, že 22. januára jej prostredníctvom vydavateľstva Napalm Records vyjde nový album „Perpetual Chaos“. Ide o prvú nahrávku v novej zostave (Prika Amaral, Mia Wallace, Eleni Nota a Diva Satanica). „Bola to úžasná skúsenosť s týmito dievčatami, všetky sú talentované a odviedli vynikajúcu prácu. Nikdy som nebola tak spokojná s konečným výsledkom. Vybrala som štúdio Artesonao v Malage, pretože je izolované a na peknom mieste. Tvrdo sme pracovali a atmosféra medzi nami bola vynikajúca,“ uviedla v tlačovej správe líderka kapely Prika Amaral. Prvý singel „Guided by Evil“, podporený aj videoklipom, nájdete pod správou.

Ešte tento rok vyjde dokument o kapele ARMORED SAINT s názvom „Armored Saint: The Movie“. Dokument režírovaný Russellom Cherringtonom rozpráva príbeh o kapele, ktorá si v 80. rokoch vytvorila svoj jedinečný zvuk a imidž na rockovej a metalovej scéne mesta Los Angeles. Nižšie nájdete aj trailer.

Britskí death metalisti MEMORIAM vstúpili do Parlour Studios s producentom Russ Russellom, kde pracujú na novom albume s názvom „To the End“. Na spomínanej novinke, ktorá má vyjsť v marci budúceho roka, už bude figurovať nový bubeník Spike T. Smith. Odchádzajúci Andy Whale sa musel vzdať hrania kvôli dlhodobému zraneniu ramena.

Brutal death metalisti DEEDS OF FLESH vydajú 11. decembra prostredníctvom vydavateľstva Unique Leader Records nový album „Nucleus“. Pod správou nájdete ochutnávku v podobe titulného songu, v ktorom hosťovali vokalista John Gallagher (DYING FETUS) a gitarista Matt Sotello (DECREPIT BIRTH).

POSTCARDS FROM ARKHAM překračují hranice virtuálního světa. Nejen H.P. Lovecraft, ale také aktuální technologicko-sociologická problematika inspirovala text i videoklip ke skladbě „Mutual Distortion“, který má premiéru právě nyní! Ve videu je navíc ukryt název úplně nové desky, na které kapela pracovala v průběhu pandemické krize. Pokud chcete být úplně první, kdo album v roce 2021 uslyší, sdílejte videoklip a název desky pošlete do zpráv na facebook POSTCARDS FROM ARKHAM. Výherce bude mít tuto jedinečnou možnost. – Tlačová správa