FEAR FACTORY predstavili nového speváka, MEGADETH prerobili známy song od JUDAS PRIEST

FEAR FACTORY predstavili nového vokalistu. MEGADETH urobili cover od JUDAS PRIEST. NERVOSA má novú bubeníčku. EUFORY zverejnili ďalší singel.

Nová zostava FEAR FACTORY

Industrial metalová formácia FEAR FACTORY predstavila nového speváka, ktorým sa stal Milo Silvestro. „Hľadanie bolo dlhé a pedantné, ale s istotou viem, že sme našli správneho chlapa. Je to pre nás veľký týždeň, keďže robíme posledné prípravy na náš návrat na koncertné turné po Spojených štátoch, ktoré začne 25. februára,“ povedal gitarista Dino Cazares. „Toto je pre mňa obrovská príležitosť. Som fanúšikom kapely už mnoho rokov a cítim sa neskutočne, ale som nadšený, že môžem byť jej súčasťou. Viem, že musím zaplniť obrovské topánky, ale som tu, aby som to urobil najlepším možným spôsobom a dal spravodlivosť vokálnemu odkazu tejto legendárnej kapely,“ dodal nováčik Silvestro. Krátky dokument o novom vokalistovi si môžete pozrieť nižšie.

Kapela MEGADETH sa pripomína coverom „Delivering the Goods“ od JUDAS PRIEST, ktorá je odteraz dostupná na streamovacích platformách. Skladbu nahrali pri príležitosti uvedenia JUDAS PRIEST do Rock´n´rollovej siene slávy v novembri minulého roka. „Netušil som, ako veľmi Glenn Tipton a JUDAS PRIEST ovplyvnili moju hru na gitare, až kým sme s mojou kapelou MEGADETH neurobili cover Delivering the Goods a neprešiel si znova všetky tie gitarové riffy,“ povedal Dave Mustaine ešte v septembri 2022 v relácii The Rock Show with Johnnie Walker na BBC.

Ženská thrash metalová úderka NERVOSA predstavila novú bubeníčku. „Michaela Naydenova je nová bubeníčka NERVOSA! Vo veľmi krátkom čase nahrala a skomponovala všetky bicie nového albumu. Je to beštia a odviedla úžasnú prácu a už sa nevieme dočkať, kedy ju vám ukážeme. V nasledujúcich dňoch oznámime veľa vecí, tak si to nenechajte ujsť,“ prezrádza kapela na sociálnych sieťach. Ešte dodáme, že skupina nedávno dokončila nahrávanie piateho štúdiového albumu a prvého s Naydenovou, druhou gitaristkou Helenou Kotinou a zatiaľ neohlásenou vokalistkou.

Afterglow“ je již třetím singlem z nadcházející desky power/heavy modernistů EUFORY. Opět odhaluje neuvěřitelné spektrum žánru, které na své třetí desce pětice někdy nazývaná jako „slovenský Helloween“ pokrývá. Třetí album „Fifth Dimension“ power chameleónů z Martina vyjde už na konci příštího měsíce (31.3.) u Smile Music. Po dvou předchozích hitovkách je aktuální lyric video k singlu „Afterglow“ představuje v jiné, temnější a zamyšlenější náladě. – Tlačová správa