ARCH ENEMY PREZRADILI NÁZOV NOVÉHO ALBUMU!

ARCH ENEMY a ABYSMAL TORMENT vydajú nové albumy. Francúzi GOJIRA pracujú na novom albume. Slováci KILLCHAIN zverejnili info o novom albume a pripojili aj lyric video.
Kapela ARCH ENEMY vydá v júni prostredníctvom Century Media Records nový štúdiový album. Formácia okolo Angely Gossow už zverejnila aj názov novinky, ktorá sa bude volať „War Eternal“. Nový materiál v týchto dňoch mixujú s Jensom Bogrenom (OPETH, PARADISE LOST, KREATOR) vo švédskom štúdiu Fascination Street.

Francúzi GOJIRA začali pracovať na nových skladbách pre nasledovníka albumu „Lenfant Sauvage“ z roku 2012. Ďalšie podrobnosti táto kapela nezverejnila.

KILLCHAIN vás v máji rozsekajú! Košičania KILLCHAIN, ktorí brázdia death/grindové vody prichádzajú s novými informáciami. Ich albumová novinka sa bude volať „Where is Your Saviour“, bude obsahovať 11 piesní a celé to vyjde v máji pod hlavičkou Metal Age Records. Počin sa nahrával v Tetradrot štúdiu vo Vranove nad Topľou a cover padol pod ruky Mottla Brutal Art. Ako ukážka vám poslúžili lyric video ku skladbe „Where is Your Saviour, You Fucking Dog“, ktoré nájdete pod dnešnými novinkami.

Aj brutal death metalisti ABYSMAL TORMENT z Malty vydajú nový album, ktorý nazvali „Cultivate The Apostate“. Novinka sa dostane na pulty predajní 29. apríla. Ešte doplníme, že na našich stránkach si budete môcť už čoskoro prečítať recenziu tejto novinky.