ANGELA OPÚŠŤA ARCH ENEMY! NAHRADÍ JU ALISSA Z THE AGONIST

Šokujúca správa prišla z tábora ARCH ENEMY. Skupinu opúšťa po 13 rokoch a 6 albumoch jej tvár, speváčka Angela Gossow. Informoval o tom pred chvíľou web časopisu Metal Hammer. Táto informácia je o to prekvapujúcejšia, že skupina ohlásila nahrávanie nového albumu a aj turné k nemu. Avšak pozor. ARCH ENEMY už zverejnili aj meno Angelinej náhradníčky. Áno, bude to opäť žena.
Novou vokalistkou tejto skupiny sa stáva Alissa White-Gluz zo skupiny THE AGONIST. „Milí fanúšikovia ARCH ENEMY. Nehovorí sa mi to ľahko, ale rozhodla som sa opustiť kapelu. Po 13 rokoch čistého metalu, 6 štúdiových albumoch, nespočetného množstva koncertov na 5 kontinentoch sveta, mám pocit, že vchádzam do inej etapy života, kde budem viac  s rodinou a budem sa venovať aj iným záľubám. Aj naďalej však budem obchodnou manažérkou ARCH ENEMY a budem naďalej rozvíjať svoje manažérske schopnosti. Ostávam však verná svojim metalovým koreňom, povedala by som, že len sa vzdávam veľkej pozornosti. Pochodeň predávam super talentovanej Alisse White-Gluz, ktorá je mojou dobrou priateľkou a poznáme sa už niekoľko rokov a navyše je super vokalistkou. Vždy som si myslela, že má šancu zažiariť, tak ako ja v roku 2001, tak teraz jej ju dávame,“ stojí v oficiálnom vyhlásení odchádzajúcej Angely Gossow.

Som veľmi poctená a s radosťou vám oznamujem novú kapitolu môjho života a hudobnej kariéry. „Wages of Sin“ bol môj prvý metalový album, ktorý som si kúpila. Nestáva sa často, že vám zavolajú z vašej obľúbenej kapely, aby ste sa stali ich členom. Som nadšená, že mám príležitosť pracovať s takými úžasnými a talentovanými hudobníkmi, ktorých považujem tiež za skvelých priateľov,“ hovorí kanadská rodáčka Alissa White-Gluz.

Alissa sa predstaví na albume „War Eternal“, ktorý kapela vydá na pulty predajní prostredníctvom vydavateľstva Centyry Media Records.