JUDAS PRIEST začínajú nahrávať nový album, STRATOVARIUS zverejnili ďalší song, OBITUARY ukázali svoj tour bus

JUDAS PRIEST v štúdiu. STRATOVARIUS zverejnili novú skladbu. Nahliadnite do tour busu OBITUARY. Novinky majú aj DESPISED ICON a slovenské skupiny ADACTA a DARKTIMES.

judas-priest-promo

JUDAS PRIEST

Metaloví veteráni JUDAS PRIEST sa nachádzajú v nahrávacom štúdiu, kde pracujú na nástupcovi ich zatiaľ poslednej radovky „Redeemer of Souls“ z roku 2014. Žiadne ďalšie podrobnosti kapela okolo speváka Roba Halforda nezverejnila.

judas-priest-studio-2016

JUDAS PRIEST v štúdiu

Melodici STRATOVARIUS z Fínska zverejnili lyric video k novému songu „Until the End of Days“ z ich chystanej kompilácie „Best Of“, ktorá vyjde 6. mája prostredníctvom vydavateľstva earMUSIC.

V najnovšej epizóde „Bus Invaders“ máte možnosť so sprievodcom v osobe bubeníka Donalda Tardyho nahliadnuť do tour busu kapely OBITUARY. Tento autobus využívala americká death metalová smečka počas turné „2016 North American Tour“, na ktorom vystupovali spolu s CANNIBAL CORPSE, CRYPTOPSY a ABYSMAL DAWN.

Deathcoroví navrátilci DESPISED ICON prezradili, že ich nová štúdiovka s názvom „Beast“ vyjde 22. júla prostredníctvom Nuclear Blast Records. Úlohy producenta sa zhostil Yannick St-Amand o mix a mastering sa postaral Andy Sneap. Autorom artworku je Alexandre Goulet.

despised-icon-beast

DESPISED ICON – Beast

Crustová úderka ADACTA má nový live videoklip ku piesni „Z mostov stúpa dym“. Skladba pochádza z ich aktuálnej radovky „Tma“.

Domáci black metalisti DARKTIMES majú takisto live videoklip, ktorý obsahuje ukážky dvoch nových skladieb. Konkrétne „Waters of the Dead“ a „Promethean Messenger of the Black Flame“. Spomínané piesne by sa mali objaviť na druhom albume z plánovanej štúdiovej trilógie. Ešte dodáme, že kapela naverbovala nového vokalistu s pseudonymom Perpheus.