KATAKLYSM A DOWN ZVEREJNILI NOVÉ VIDEOKLIPY

Nové videoklipy zverejnili KATAKLYSM a DOWN. Nový album od MISERY INDEX je dostupný k vypočutiu. Neistá budúcnosť kapely WARBRINGER. Slováci KHADAVER hľadajú nových členov.
KATAKLYSM sa prezentujú novým videoklipom ku cover verzii skladby „The American Way“ od kapely SACRED REICH. Spomínaná pieseň je bonusom na digipackovej verzii stále aktuálneho albumu KATAKLYSM „Waiting for the End To Come“. Videoklip nájdete pod dnešnými novinkami.

Americká kapela Phila Anselma DOWN, natočila nový videoklip ku skladbe „We Knew Him Well“, ktorá je z ich čerstvého EP „Down IV – Part Two“. Klip nájdete nižšie.

Death metalisti MISERY INDEX vydajú 23. mája prostredníctvom vydavateľstva Season of Mist nový štúdiový album „The Killing Gods“, ktorý si už teraz môžete vypočuť v celej dĺžke na TOMTO ODKAZE.

Spevák thrash metalovej kapely WARBRINGER John Kevill oznámil, že zo skupiny odišli bubeník Carlos Cruz a zakladajúci gitarista John Laux. Označil to za zničujúcu ranu a pochybuje o ďalšej budúcnosti kapely, pričom sa pýta aj samotných fanúšikov, či sú stále s nimi a či chcú ďalší album WARBRINGER… Nuž, nechajme sa teda prekvapiť, ako to bude ďalej. My však veríme, že kapela bude pokračovať vo svojej činnosti.

Finalisti Wacken Metal Battle Slovakia 2014, predkapela kapely KREATOR v roku 2013 na Zelenej Vode, a autori úspešného debutového albumu „New World Disorder“, Prešovčania KHADAVER, zháňajú nových členov. Tí by mali byť náhradou za basgitaristu a vokalistu Syonix Khalta, ktorý pred nedávnom opustil ich rady. KHADAVER hľadájú nového basgitaristu a nového vokalistu, poprípade osobu, ktorá zvládne obidve činnosti vykonávať naraz. Nový člen by mal byť skúsený človek, ktorý vie do hudby dať svoje srdce a chcel by to s kapelou dotiahnuť profesionálne ďaleko. KHADAVER momentálne pracujú na druhom albume, ktorý by nadviazal na 2 roky starý debut „New World Disorder”. Na rok 2015 plánujú s novým materiálom aj koncertné zastávky po Európe. – Tlačová správa.