Švédi AT THE GATES sa prezentujú novým klipom, Francúzi ALCEST ku Nuclear Blast

AT THE GATES a POSSESSED s novými videami. AS I LAY DYING a KAMPFAR zverejnili nové skladby. ALCEST zmenili vydavateľstvo. SUNN O))) vydajú nový album.

AT THE GATES

Švédski death metalisti AT THE GATES natočili nový videoklip k songu „The Colours of the Beast“ z ich stále aktuálnej nahrávky „To Drink from the Night Itself“.

Post metalisti ALCEST podpísali zmluvu s vydavateľstvom Nuclear Blast Records a zároveň sa zatvorili do štúdia, kde nahrávajú nový a zatiaľ nepomenovaný album. Novinka by mala vyjsť koncom tohto roka.

Metalcoristi AS I LAY DYING sa prezentujú s novým singlom „Redefined“ s hosťujúcim Jakeom Luhrsom z kapely AUGUST BURNS RED.

Nóri KAMPFAR zverejnili skladbu s názvom „Syndefall“ pochádzajúcu z novej radovky „Ofidians Manifest“. Tá má dátum vydania stanovený na 3. mája u labelu Indie Recordings.

Death metaloví veteráni POSSESSED vypustili do sveta nové live video piesne „Shadowcult“ z chystaného albumu „Revelations of Oblivion“. Spomínaná doska vyjde 10. mája u Nuclear Blast Records.

Drone metalový projekt SUNN O))) už o pár dní (19. apríla) vydá prostredníctvom Southern Lord Recordings nový album „Life Metal“. Nižšie si môžete vypočuť pár ukážok z neho.