HRAJTE A VYHRAJTE: SÚŤAŽ O ORIGINÁL TRIČKO GALADRIEL!

V spolupráci so skupinou GALADRIEL, sme sa pri príležitosti koncertu, ktorý odohrá táto legendárna slovenská skupina vo štvrtok 22. mája v bratislavskom klube U Očka, pripravili pre našich čitateľov a ich fanúšikov súťaž o o krásne originál tričko s motívom aktuálneho albumu „The 7th Queen Enthroned.“ Ako nato? Stačí správne odpovedať na 3 súťažné otázky, ktoré nájdete po kliknutí na „Čítať ďalej“.
Súťažné otázky:
1. Ako sa volá modelka, ktorá zdobí artwork aktuálneho albumu GALADRIEL?
2. Ako sa volá legendárny spevák, ktorý hosťuje v skladbe „Still Not Dead Enough“?
3. V ktorom roku oslávi skupina GALADRIEL svoje 20. výročie?

Správne odpovede posielajte na mail sutaze.valhalla@gmail.com . Do predmetu správy uveďte „Galadriel Tričko“. Odpovede stačí napísať v tvare: číslo otázky a odpoveď. Ku odpovediam nezabudnite pripojiť aj vaše kontaktné údaje – adresa, telefón. Vaše odpovede posielajte do pondelka 19. mája do 11. hodiny! Meno výhercu zverejníme ešte v ten istý deň! Výhercu budeme kontaktovať mailom alebo sms správu a bude zverejnený na našich stránkach. Výherca si bude môcť výhru vyzdvihnúť priamo z rúk kapely GALADRIEL (v prípade neúčasti výhercu na koncerte mu bude tričko zaslané poštou na adresu).

PODMIENKY:  Do súťaží sa môžete zapojiť iba jednou odpoveďou, teda bude započítaná iba jedna odpoveď od každého súťažiaceho. Súťaží sa nemôžu zúčastniť členovia redakcie.