IRON MAIDEN sa prezentujú ďalším animovaným klipom. Novinky hlásia aj Rob Zombie a THE AGONIST

IRON MAIDEN a ROB ZOMBIE s novými klipmi. THE AGONIST vydajú nové EP. THE LUCID zas debutový album. WE CAME AS ROMANS zverejnili nový singel.

IRON MAIDEN

Legendárna britská kapela IRON MAIDEN sa hlási o pozornosť s animovaným videoklipom ku piesni „Stratego“ z ešte stále horúcej novinky „Senjutsu“. V nedávnom rozhovore pre rozhlasovú stanicu WGRD 97.9 sa bubeník Nicko McBrain vyjadril, že kapela nový album tajila viac ako dva roky.

ROB ZOMBIE zverejnil videoklip ku skladbe „Shadow of the Cemetery Man“ pochádzajúcej z aktuálnej dosky „The Lunar Injection Kool Aid Eclipse Conspiracy“.

Kanadskej formácii THE AGONIST vyjde 15. októbra prostredníctvom vydavateľstva Napalm Records nové EP „Days Before the World Wept“. Ako prvá ukážka z neho poslúži klipovka s názvom „Remnants In Time“.

Kapela THE LUCID, v ktorej po vyhodení z MEGADETH pôsobí basgitarista David Ellefson, vydá 15. októbra prostredníctvom vydavateľstva SpoilerHead Records debutový album „The Lucid“. Nižšie si môžete vypočuť ochutnávku v podobe skladby „Maggot Wind“.

Metalcoristi WE CAME AS ROMANS vypustili do sveta nový singel „Black Hole“ s hosťujúcim vokalistom Calebom Shomom z BEARTOOTH.