SÚŤAŽ O 2 VOĽNÉ VSTUPY NA URPÍN FEST 2014 V B. BYSTRICI

V spolupráci s občianskym združením Urpín sme pre vás prichystali novú a atraktívnu súťaž! Začiatkom júla (4. a 5. júla) sa v Banskej Bystrici uskutoční dvojdňový festival „Urpín Fest 2014“, na ktorom sa predstavia skutočne zaujímavé metalové (a nielen metalové) kapely. Tešiť sa môžete na skupiny ako SHINING (Swe), SHINING (Nor), SATURNUS (Den), ALKEHOL (Cze), INÉ KAFE (Svk), DEPRESY (Svk), PYOPOESY (Svk), MÄSO (Svk) a mnoho, mnoho ďalších… Organizátori tohto zaujímavého festivalu nám venovali do súťaže 2 voľné vstupenky na oba dni! Takže, dvaja z vás si budú môcť užiť tento festival zadarmo. Stačí, správne odpovedať na 5 súťažných otázok, ktoré nájdete po kliknutí na „Čítať ďalej“.
Súťažné otázky:
1, Jeden z headlinerov festivalu Švédi SHINING majú na svojom konte 9 štúdiových albumov, no prvý oficiálny videoklip natočili až v roku 2011, ku ktorej skladbe?
2, Koľko štúdiových albumov nahrali Dáni SATURNUS?
3, Ktorá kapela vyhrala aktuálny ročník súťaže Wacken Metal Battle a predstaví sa nielen na Wackene, ale aj na Urpín Feste?
4, Koľkokrát na Slovensku sa predstavili spoločne na jednom festivale Švédi a Nóri SHINING?
5, Ktorá kapela z Trenčína, čo si zahrá na Urpín Feste hrala aj na festivale Brutal Assault?

Správne odpovede posielajte na mail sutaze.valhalla@gmail.com . Do predmetu správy uveďte „Urpín Fest 2014“. Odpovede stačí napísať v tvare: číslo otázky a odpoveď. Ku odpovediam nezabudnite pripojiť aj vaše kontaktné údaje – adresa, telefón. Správne odpovede posielajte do soboty 28. júna do 20. hodiny! Meno výhercu zverejníme o deň neskôr, teda v nedeľu 29.6.2014. Výhercu budeme kontaktovať mailom alebo sms správu a bude zverejnený na našich stránkach. Zároveň prosíme súťažiacich, aby sa zapojili do súťaže len tí, ktorí naozaj v prípade výhry na festival pôjdu. Ďakujeme za pochopenie.

PODMIENKY:  Do súťaží sa môžete zapojiť iba jednou odpoveďou, teda bude započítaná iba jedna odpoveď od každého súťažiaceho. Súťaží sa nemôžu zúčastniť členovia redakcie.