BOHATÉ NOVINKY: KORN, HAMMERFALL, DREAM THEATER A INÍ

KORN, LACUNA COIL a HAMMERFALL majú nové videoklipy. DREAM THEATER vydajú nové DVD. SONATA ARCTICA nanovo vydajú svoj debutový materiál. CAVALERA CONSPIRACY zverejnili artwork novinky. SCAR SYMMETRY zverejnili novú pieseň.
KORN majú po live videu k skladbe „Hater“ aj oficiálny videoklip práve k tejto piesni z ich rozšírenej verzie albumu „The Paradigm Shift: World Tour Edition“, ktorá obsahuje 3 úplne nové skladby a aj piesne zo živých vystúpení. Zaujímavosťou pri tomto klipe je, že obsahuje obrazové materiály od fanúšikov, v ktorých rozprávajú o svojich osobných skúsenostiach so šikanovaním, zneužívaním či nenávisťou a ako ich to ovplyvnilo. Videoklip nájdete nižšie.

Aj kapela LACUNA COIL ma nový klip. Ten je ku skladbe „Nothing Stands in Our Way“, ktorá je z ich aktuálneho albumu „Broken Crown Halo“. Klip nájdete pod novinkami.

Do tretice nový obrazový materiál. Tentokrát ho ponúkajú HAMMERFALL, natočili ho ku piesni „Hectors Hymn“ z ich chystanej novinky „(r)Evolution“, ktorá vyjde 29. augusta prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records. Videoklip nájdete nižšie.

Prog metalisti DREAM THEATER vydajú 30. septembra prostredníctvom vydavateľstva Roadrunner Records nové DVD „Breaking the Fourth Wall“. Pôjde o záznam ich koncertu z Boston Opera House,  ktorý odohrali 25.marca tohto roka.

Fíni SONATA ARCTICA nanovo nahrajú a vydajú svoj debutový album „Ecliptica“, ktorý oslavuje 15 rokov od svojho vydania.  Album sa bude volať „Ecliptica – Revisited; 15th Anniversary Edition“ a vyjde 24.októbra prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast. Okrem pôvodných skladieb na ňom nájdete aj bonus v podobe cover skaldby „I Cant Dance“ od GENESIS.

Kapela CAVALERA CONSPIRACY vydá 4. novembra prostredníctvom vydavateľstva Napalm Records nový štúdiový počin „Pandemonium“ a pod dnešnými novinkami si môžete pozrieť aj artwork tohto albumu.

Švédska skupina SCAR SYMMETRY vydá 3. októbra prostredníctvom labelu Nuclear Blast Records nový štúdiový album s názvom „The Singularity (Phase 1 – Neohumanity)“ a z tejto novinky zverejnili lyric video ku skladbe „Limits to Infinity“. Video nájdete nižšie.