POTVRDENÉ: FAITH NO MORE ZAČALI NAHRÁVAŤ NOVÝ ALBUM!

Legendárna skupina FAITH NO MORE začala nahrávať nový album. Devin Townsend vydá dve nové nahrávky. Poliaci DECAPITATED zverejnili trailer na svoj nový album. ABORYM majú nového gitaristu.
Je to oficiálne! FAITH NO MORE začali nahrávať materiál na ich nový štúdiový album, čo znamená iba jediné. A síce to, že kapela pracuje na regulárnej nahrávke prvýkrát od roku 1997, kedy nahrali posledný štúdiový album „Album of the Year“. Zatiaľ nepomenovaná novinka vyjde v apríli 2015 cez Reclamation Recordings a distribuovaná bude prostredníctvom Ipecac Recordings. Predchádzať jej bude vydanie sedem palcového singla „Motherfucker“ v limitovanej edícii (5000 kusov). Ten vyjde 28. novembra prostredníctvom vydavateľstva Record Store Day a 9. decembra vyjde aj digitálne.

Šialený génius Devin Townsend vydá 27. októbra nový „double“ album (jeden bude pod hlavičkou DEVIN TOWNSEND PROJECT a jeden pod ZILTOID), ktorý bude niesť názov „“.

Poliaci DECAPITATED vydajú 26. septembra prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records nový štúdiový album s názvom „Blood Mantra“, na ktorý zverejnili trailer. Vy si ho môžete pozrieť pod dnešnými novinkami.

Industrial black metalová kapela ABORYM z Talianska oznámila, že do ich radov pribudol gitarista Giulio Moschini (HOUR OF PENANCE), ktorý už sprevádzal kapelu na live vystúpeniach. Kapela sa tiež nedávno upísala vydavateľstvu Agonia Records a okrem iného pracuje aj na novom albume.