Súťaž o 2 voľné vstupy na bratislavský koncert SLIPKNOT a JINJER

Agentúra Vivien venovala čitateľom dva voľné vstupy na koncert SLIPKNOT v Bratislave.

SLIPKNOT

Po zrušení akýchkoľvek protipandemických opatrení bolo úplne jasné, že metalového fanúšika čaká poriadne nabité a náročné leto. V množstve podujatí vyčnieva niekoľko a jedným z nich je aj augustový koncert SLIPKNOT v Bratislave, ktorý sa uskutoční v stredu 3. augusta na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu. S populárnou a obľúbenou kapelou sa predstaví ukrajinský fenomén JINJER.

Valhalla.sk spoločne s usporiadateľskou agentúrou Vivien pripravila pre vás súťaž. Jeden z vás môže vyhrať dva voľné vstupy na tento výnimočný koncert. Stačí, ak správne odpoviete na 2 súťažné otázky a usmeje sa pri žrebovaní na vás šťastie.

Súťažné otázky:

1, Koľký krát vystúpia SLIPKNOT na Slovensku?
2, Ktorí dvaja zakladajúci členovia SLIPKNOT už nie sú medzi živými?

Správne odpovede posielajte na mail sutaze.valhalla@gmail.com. Do predmetu správy uveďte: Slipknot. Odpovede stačí napísať v tvare: číslo otázky a odpoveď. Ku odpovediam nezabudnite pripojiť aj vaše kontaktné údaje – meno, adresu a telefón. Bez týchto údajov nebudete zaradený do žrebovania. Správne odpovede posielajte do nedele 3. júla 2022 do 20:00 hod. Výhercu lístkov budeme kontaktovať mailom alebo sms správou v priebehu ďalšieho týždňa.

PODMIENKY: Do súťaží sa môžete zapojiť iba jednou odpoveďou. Súťaže sa nemôžu zúčastniť členovia redakcie.

Plagát ku bratislavskému koncertu.