SPRÁVY OD AC/DC, CANNIBAL CORPSE, CARCASS A TO NIE JE VŠETKO

Dnes sú pripravené pre vás bohaté novinky. AC/DC prezradili názov nového albumu. CANNIBAL CORPSE, MADBALL, ENTOMBED A.D. a Slováci [sic] vypustili do sveta nové videoklipy. CARCASS vydajú nové EP. BLOODBATH zverejnili novú skladbu. JOB FOR A COWBOY a VESANIA vydajú nové albumy. Slováci EMBOLISM hlásia zmenu v zostave.
Veteráni z Austrálie AC/DC, vydajú na začiatku posledného mesiaca v roku, presnejšie 2. decembra, nový štúdiový album s názvom „Rock or Bust“, na ktorom sa bude nachádzať 11 skladieb. Aby fanúšikovia dovtedy vydržali, zverejnila táto legendárna formácia ukážku jednej z nich, konkrétne „Play Ball“, ktorá je súčasťou spotu Major League Baseball Postseason. My ešte dodáme, že zakladajúci gitarista Malcolm Young sa do kapely nevráti kvôli zlému zdravotnému stavu a nahradí ho jeho synovec Stevie Young. Ukážku zbrusu novej piesne nájdete tentokrát hneď pod touto správou, ale pozor. Ide o spomínaný spot, kde v jeho pozadí hrá novinka od AC/DC.

Death metaloví zabijáci z Floridy CANNIBAL CORPSE majú vonku nový album „A Skeletal Domain“, ktorého recenziu vám prinesieme už čoskoro. Zatiaľ sa potešte novým videoklipom, ktorý kapela nahrala ku skladbe „Kill or Become“. Ten nájdete hneď pod touto správou.

Nový klip má aj hardcoreová kapela MADBALL a to ku piesni „Doc Marten Stomp“, ktorá pochádza z ich aktuálnej, v poradí deviatej štúdiovej nahrávky „Hardcore Lives“. Klip je nižšie.

Do tretice nový videoklip ponúkajú aj death metalisti ENTOMBED A.D. a to ku skladbe s názvom „Kill to Live“ z ich „debutovej nahrávky“ „Back to the Front“. Klip sa natáčal na festivale Party San.

Legendárna kapela CARCASS vydá 14. novembra prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records nové EP s názvom „Surgical Remission/Surplus Steel“, ktoré bude obsahovať nevydané alebo ťažko zohnateľné skladby, ktoré CARCASS nahrali počas nahrávania albumu „Surgical Steel“. EP bude dostupné ako digipack, a aj ako 10 palcový čierny alebo strieborný vinyl

Švédi BLOODBATH zverejnili novú skladbu „Unite in Pain“ z ich chystaného nového albumu „Grand Morbid Funeral“, ktorý vyjde 17. novembra prostredníctvom vydavateľstva Peaceville Records. Po odchode Mikaela Akerfeldta (OPETH) bude figurovať na poste speváka Nick Holmes (PARADISE LOST). Spomínanú skladbu si môžete vypočuť na TOMTO ODKAZE.

Američania JOB FOR A COWBOY vydajú 10. novembra prostredníctvom labelu Metal Blade Records nový, v poradí štvrtý štúdiový album s názvom „Sun Eater“, z ktorého už aj zverejnili skladbu „Sun of Nihility“. Tú si môžete vypočuť pod touto správou.

Slovenská alternative kapela [sic] natočila nový klip a vyráža na turné! Videoklip k piesni „Division“ sa natáčal u Viktora Cicka v POP Studiu. Scenár, réžia a aj casting prebehol pod jeho taktovkou. Kvôli klipu kapela skladbu skrátila na primeranejšiu dĺžku. „Trochu sme prihliadli aj na málo pravdepodobnú možnosť, že by o túto skladbu prejavili záujem aj rádia, kde by päť a pol minútová skladba nikdy nebola zahratá v celku. Sranda je, že aj keď je skladba čosi ako prvý singel z albumu, nijako dokonale nereprezentuje album, ktorý sa nám vyvŕbil tak, že každá skladba je iná a album ako celok je veľmi pestrý,“ píše sa vo vyhlásení skupiny. Túto skladbu nájdete na albumovej novinke „Commotion“ Pictures, ktorý vyjde 29. septembra. Chalani vyrážajú aj na turné po Slovensku, na ktorom budú prezentovať novinku. Krst albumu prebehne 4.10. v bratislavskom klube Randal.

Slovenská grindová legenda z Kanianky EMBOLISM hlási zmenu vo svojej zostave. Bubenícku stoličku opustil Psycho kvôli nedostatku času a na jeho miesto zasadol Ďuso (ex-TYPHOID).

Poľská symphonic death/black metalová kapela VESANIA, v ktorej je frontmanom Orion z populárnej smečky BEHEMOTH, vydá 28. októbra prostredníctvom vydavateľstva Metal Blade Records svoj štvrtý štúdiový album „Deus Ex Machina“. Album sa nahrával v Sound Division Studio a o mastering sa postaral Scott Hull vo Visceral Sound Studios. Nižšie nájdete aj ochutnávku v podobe skladby „Innocence“.