BEHEMOTH A SODOM VYDAJÚ NOVÉ EP, AT THE GATES MAJÚ NOVÝ KLIP

Poliaci BEHEMOTH a legendárni thrasheri SODOM vydajú nové EP. Švédi AT THE GATES podporujú nový album aj videoklipom.
Poľskí rúhači BEHEMOTH vydajú 1.novembra 2014 nové 12 palcové EP v limitovanom náklade 2000 kusov a ručne číslované nazvané „XIĄDZ“. Obsahovať bude nevydané skladby „Nieboga Czarny Xiądz“, ktorá im ostala v „šuplíku“ z nahrávania stále aktuálneho albumu „The Satanist“, ďalej, „Towards the Dying Sun We March“ z nahrávania albumu „Evangelion“ a nanovo nahratú pieseň „Moonspell Rites“. EP vyjde v troch farebných prevedeniach – čierna, zlatá a čierno-zlatá. Pod novinkami nájdete teaser k tejto nahrávke.

S novým EP vyrukuje aj kapela SODOM. To títo legendárni thrasheri nazvali „Sacred Warpath“. EP vyjde 1. decembra 2014 prostredníctvom vydavateľstva0 SPV/Steamhammer. Obsahovať bude rovnomennú skladbu, ktorá bola pôvodne napísaná pre ich nadchádzajúcu štúdiovku, no v kapele sa rozhodli, že ju použijú ako ochutnávku toho, čo máme od SODOM čakať v budúcnosti. Okrem tejto novej piesne nájdete na novom EP, ktoré vyjde na CD, vinyle (len 1000 kusov) a ako digitálny download, ešte aj tri skladby v live prevedení. 

Švédi AT THE GATES natočili nový videoklip ku skladbe „Death and the Labyrinth“, ktorá pochádza z ich dlho očakávaného comebackového albumu „At War with Reality“, ktorý vyjde 27. októbra prostredníctvom vydavateľstva Century Media Records. Spomínaný videoklip nájdete nižšie.