Nový singel CATASTROFY je poctou ich fanúšikom, v marci vyrazia na jarné turné

Azda najznámejší slovenskí zbojníci CATASTROFY vôbec nelenia.

CATASTROFY

BRATISLAVA. „Nový singel „Zbojnícke komando“ je pocta, vďaka a óda na našich fanúšikov, ktorých radíme medzi najlepších na svete! Od starých fotrov, ktorí počuli už všetku hudbu sveta a fandia aj nám, cez besnú omladinu starú mladú ako naša kapela, až po dievčence, ženské a rodiny s deťmi, ktoré sa svoje prvé nadávky učia z našej muziky. Všetky generácie, skalní veteráni, čerství nováčikovia…, tí všetci nás podporujú a my sme im za to úprimne vďační,“ hlásajú slovenskí zbojníci CATASTROFY.

Skladbu nahrávali na DIY – podobne ako posledný album „Taký je život“ (recenzia TU). Bubeník Kostilam Roman počas pandemických rokov prerobil skúšobňu kapely na štúdio a tak celé nahrávanie, mix aj mastering mal znova pod palcom on.

Klip vznikal takisto svojpomocne, a keďže je hlavne o fanúšikoch skupiny, CATASTROFY ich chceli mať v klipe a chceli ich tam mať čo najviac. „Na výzvu natočiť sa ako vrieskajú text pesničky odpovedalo videom takmer 60 ľudí. Podaktorí s parťákmi, či celými rodinami a dokopy tak v klipe účinkuje necelá stovka zbojníkov. Veľmi si vážime, že sa ich zúčastnilo toľko, a že pomohli vzniku tohto „rodinného homevidea“ ejkejej „neváhej a toč“ videoklipu,“ prezradil spevák skupiny Boris.

To však nie sú všetky správy z tábora tejto kapely. CATASROFY vyrážajú v marci na česko-slovenské turné, počas ktorého sa zastavia v 9 mestách.

Zbojnícke komando zaraďujeme do koncertného setlistu. Zž v marci vyrážame na jarnú víkendovú šnúru, kde ho môžete okoštovať spolu s inými šlágrami zbojníckeho aj nezbojníckeho charakteru. Tešíme sa na vás,“ zakončila kapela.

Program turné:

10.3. Zvolen, Wake Up – CATASTROFY + JAKUBYSKO – ZVOLEN, Wake up
11.3. – Košice, Collosseum – CATASTROFY + DEMONIC-EYED
24.3. – Plzeň, Divadlo pod lampou – CATASTROFY + MURDER INC, UNITED CORPSES
25.3. – Praha, Cross Club – CATASTROFY
31.3. – Ostrava, Barrák – CATASTROFY + REFORE, DEMONIC-EYED
1.4. – Brno, Melodka – CATASTROFY + DEVIANCE, REFORE, DEMONIC-EYED
22.4. – Bratislava, MMC – Besnenie zbojníkov vol. 11 – CATASTROFY, BESNA, VYDRAPENÁ BUŽÍRKA PUNK SYSTEM, KAZOSTROJ
19.5. – Trnava, 10Bar – CATASTROFY + DOGMA INC.
20.5. – Žilina, Smer Klub 77 – CATASTROFY + ANTARES

Tlačová správa