MEGADETH a BLIND GUARDIAN sa hlásia s novými klipmi, novinky majú aj MOTÖRHEAD či FEAR FACTORY

MEGADETH a BLIND GUARDIAN natočili nové videoklipy. MOTÖRHEAD ponúkajú filmovú raritku. FEAR FACTORY, DYING FETUS, Ville Valo a TANKARD zverejnili nové skladby.

MEGADETH

Kapela MEGADETH sa hlási o slovo s novým videoklipom ku titulnej skladbe z čerstvo vydanej radovky „The Sick, The Dying… and the Dead!“. Video sleduje ságu vojnového hrdinu, ktorý sa teraz plne premenil na Vica Rattleheada, ktorý vyžaduje brutálnu pomstu a trest pre tých, čo ho zradili a zničili jeho blízkych. V tejto kapitole Vic pokračuje v postupe nahor v reťazci velenia, keď mučí svoju nič netušiacu obeť, než ju stiahne do večného zatratenia v krajine mŕtvych. Dave Mustaine okrem toho prezradil, že so skupinou nahrali cover „Delivering the Goods“ od JUDAS PRIEST, pre zatiaľ nezverejnený projekt od Amazonu.

Nemeckí bardi BLIND GUARDIAN natočili nový videoklip ku piesni „Architects of Doom“ z pred pár dňami vydanej štúdiovky „The God Machine“.

Vydavateľstvo BMG chystá na 23. septembra vydanie deluxe verzie albumu „Iron Fist“ od MOTÖRHEAD, ako oslavu 40. výročia tejto dosky. Pri tejto príležitosti vytiahli na svetlo sveta takmer zabudnutý krátky film, ktorý slúžil ako intro pred koncertmi. Snímok režíroval Nick Mead a natáčal sa v dome fotografa Allana Ballarda v Hertfordshire. Použil sa len pri niekoľkých príležitostiach, počas prvých dní „Iron Fist Tour“, takže ho videlo len pár ľudí. Po tom, ako bol film vyradený z pódiovej šou, existoval iba na VHS kazetách. Teraz bol obnovený do svojej bývalej slávy a obsahuje predtým nevydanú inštrumentálnu pieseň a sprievodnú skladbu „Ripsaw Teardown“.

Industrial metalová formácia FEAR FACTORY zverejnila skladbu „Disobey – Disruptor Remix by Zardonic“ z albumu remixov „Recoded“. Nahrávka ponúkajúca remixy skladieb z ich zatiaľ poslednej dosky „Aggression Continuum“ vyjde 28. októbra prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records.

Brutal death metalisti DYING FETUS vypustili do sveta klipom podporenú novú skladbu „Compulsion for Cruelty“, ako lákadlo na ich severoamerické turné.

Ville Valo (ex-HIM) zverejnil nový singel s názvom „Echolocate Your Love“ z chystanej debutovej sólovky „Neon Noir“. Vydanie je naplánované na začiatok budúceho roka. „Skladba je zvukový návod, ako prežiť krok za krokom a možno si dokonca užiť ríšu Villeho Vala. Je to slzavý maratón maskary medzi Robertom Smithom a Ozzym, s kvapkou nádeje,“ píše sa v tlačovej správe.

Thrasheri TANKARD sa pripomínajú novou skladbou „Lockdown Forever“ z albumu „Pavlov´s Dawgs“, ktorý uzrie svetlo sveta 30. septembra prostredníctvom vydavateľstva Reaper Entertainment.