Gothoom uzavrel zostavu kapiel pre aktuálny ročník. Novinky hlásia aj DEVILDRIVER či ROTTEN SOUND

Festival Gothoom uzavrel svoj line-up. DEVILDRIVER oznámili vydanie nového albumu. ROTTEN SOUND zverejnili novú skladbu. KOSTNATĚNÍ vydajú nový album.

Plagát ku Gothoomu 2023

Organizátori festivalu Gothoom uzatvorili svoj line-up pre nachádzajúci ročník českými pagan black metalistami DARK SEAL a domácimi spolkami MORDUM a PEORTH. Indoor edícia festivalu Gothoom sa uskutoční v dňoch 28.-29.4. 2023 v kultúrnom dome v obci Žemberovce.

Kapela DEVILDRIVER oznámila, že 12. mája jej prostredníctvom vydavateľstva Napalm Records vyjde nový album „Dealing with Demons Vol. II“. Nižšie si môžete vypočuť ochutnávku v podobe klipovky „Through the Depths“. „Skladba je o rozhovore medzi vyššou mocou a ľuďmi o sile myšlienok pretavených do existencie, ale v týchto túžbach a potrebách musia byť veľmi opatrní. Neobviňujte Bohov za vaše posraté veci. Podniknite kroky na dosiahnutie cieľov a prevzatie zodpovednosti,“ uvádza v tlačovej správe líder Dez Fafara.

Grindcoristi ROTTEN SOUND zverejnili klipom podporenú novú skladbu „Renewables“ z chystanej dosky „Apocalypse“. Dátum vydania je stanovený na 31. marca prostredníctvom vydavateľstva Season of Mist.

Americký black metalový projekt KOSTNATĚNÍ so záľubou v českom jazyku vydá 26. mája prostredníctvom vydavateľstva Willowtip Records nový album „Úpal“. Pod správou nájdete prvú ukážku v podobe skladby „Nevolnost je vše, čím jsem“.