NEURAXIS SA CHYSTAJÚ DO ŠTÚDIA

Thrasheri Evile oznámili mená festivalov, kde sa toto leto predstavia. Nemci Stormwarrior vydajú svoje prvé DVD. Neuraxis sa chystajú do štúdia, aby začali nahrávať šiesty album.
Britská thrashová kapela Evile, ktorá ma na svojom konte dva regulérne albumy zverejnila zoznam festivalov, na ktorých sa predstaví toto leto. Evile si zahrajú napríklad aj na Hellfeste, na britskej časti festivalu Sonisphere alebo na najslávnejšom festivale Wacken Open Air. Fanúšikov z Čiech a Slovenska však musíme sklamať, pretože poblíž našich území sa tentokrát nepredstavia. 

Nemecká powermetalová skupina Stormwarrior rekapituluje posledné živé vystúpenia a to znamená, že sa chystá vydať svoje prvé DVD. To dostalo názov If Its Not In Your Bloode…You Will Never Understande! Podľa slov členov kapely je všetko pripravené na strihanie dokumentov, čo znamená, že zanedlho kapela oznámi aj oficiálny dátum vydania.

Technickí deatheri Neuraxis dokončujú písanie skladieb pre nadchádzajúci album. Nabudúci týždeň sa kapela odoberie do štúdia, kde začnú nahávať v poradí už šiesty album. Produkciu albumu si vzal na starosti Chris Donaldson.