OZZY ZVEREJNIL PRVÚ SKLADBU Z PRIPRAVOVANEJ NOVINKY

Ozzy Osbourne zverejnil prvú skladbu z pripravovaného albumu Scream. Soilwork vydajú v Japonsku Best Off kompiláciu. V novej kapele Floor Jansen – Revamp si zaspieva viacero zaujímavých hostí. Rage vydajú v Amerike v júni Strings To A Web s dvoma bonusovými DVD. Prostredníctvom nás si môžete pozrieť aj nový oficiálny videoklip Napalm Death.
Legendárny Ozzy Osbourne už čoskoro vydá nový album Scream. Počas rozhovoru na rádiu BBC Radio 1 mala svetovú premiéru skladba z nového albumu s názvom Soul Sucker. Tú si môžete vypočuť cez tento odkaz – http://www.bbc.co.uk/iplayer/console/b00smpvp 

Včera sme vás priniesli trailer ku chystanej novinke Soilwork. Títo švédi však nebudú útočiť len novým albumom, ale v Japonsku im vyjde aj kompilácia Best Off The Sledgehammer Files. Kompilácia vyjde 30. júna prostredníctvom Marquee/Avalon Records.

Ďalšia novinka je taktiež spojená so Soilworkom. Ich vokalista Bjorn "Speed" Strid bude hosťovať na debutovom albume bývalej speváčky After Forever Floor Jansen. V novej speváčkinej kapele Revamp si spolu s ňou Bjorn zaspieva v skladbe In Sickness Till Death Do Us Part: Disdain. Okrem Bjorna sa na albume Revamp objavia ako hostia aj George Oosthoek a Russell Allen. Fanúšikovia sa môžu tešiť na 14 nových skladieb tejto sympatickej speváčky.

Úspešná novinka Strings To A Web od tria Rage vyjde v Amerike až 22. júna. Na americkej verzii albumu budú okrem celej nahrávky k dispozícii aj dva bonusové DVD. Prvé bude obsahovať live show nazvanú Best Off, ktorú nahrali na minuloročnom Wackene, kde si s Rage zaspievali aj Hansi Kursch (Blind Guardian), Schmier (Destruction) a Jen Machura (Black Thunder Ladies). Druhé DVD bude obsahovať 15 live klipov z rôznych miest. Americkí fanúšikovia tu nájdu napríklad aj 4 skladby z Maters of Rock 2009.

V týchto dňoch legenda Napalm Death zverejnila oficiálny videoklip ku skladbe On the Brink of Extinction z stále aktuálneho albumu Time Waits For No Slave z roku 2009. Klip si môžete pozrieť je pod dnešnými novinkami.